Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

`Noć prije vjenčanja rekao je da se nikad nije ni htio vjenčati sa mnom!`

"Osjećala sam se kao da mi se cijeli svrijet srušio. Zajedno smo pet godina. Plakala sam i vrištala od boli, majka me pokušavala smiriti. Kada se moj zaručnik probudio, požalio je zbog svega izrečenog i za sve je okrivio alkohol. "
12. srpnja 2019. u 20:09 6 komentara 23464 prikaza
Vjenčanje
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/2

"Moj zaručnik probudio me nekoliko sati prije vjenčanja i rekao mi kako se ne želi sa mnom vjenčati, ne voli me i ja sam za njega samo prijateljica".

Whoopi Goldberg njena krivica Whoopi otkrila neobičan razlog zašto nijedan od njena tri braka nije uspio

Riječi koje niti jedna žena ne želi čuti, posebice ne pred samo vjenčanje o kojem sanja, vjerojatno godinama.

No, upravo to se dogodilo jednoj 29 - godišnjoj ženi prije tri mjeseca koja je sa svojim zaručnikom isplanirala romantično vjenčanje na plaži u Tajlandu. 

.Njeni roditelji, braća i srestre te sestra njenon 41- godišnjeg zaručnika stigli su u tu predivnu zemlju za njihov, kako je trebao biti, najsretniji danu životu. Smješteni u luksuznom resortu, djevojka je priznala da se osjeća kao na oblacima. 

"Noć prije vjenčanja, molila sam ga da ne ide piti s mojom braćom, no ipak je to učinio. Probudio me pijan oko dva sata u noći govoreći mi kako se nije htio vjenčati sa mnom. Samo šest sati ponašao se kao da ne može dočekati da postanemo muž i žena, no tada mi je rekao: Lagao sam to."

Par napravite ovo Kako doznati je li mu zaista stalo do vas?

Nakon toga je zaspao, no djevojka je ostatak noći provela besano. Čekala je do šest ujutro da nazove svoje članove obitelji u njihove hotelske sobe i kaže im da je vjenčanje otkazano. 

"Osjećala sam se kao da mi se cijeli svrijet srušio. Zajedno smo pet godina. Plakala sam i vrištala od boli, majka me pokušavala smiriti. Kada se moj zaručnik probudio, požalio je zbog svega izrečenog i za sve je okrivio alkohol. Rekao je da nije mislio ništa od toga što je izgovorio prošlu noć. Osjećala sam s epuno bolje nakon toga i održali smo vjenčanje kako smo i planirali."

Tri mjeseca su u braku, a žena je otada u stalnom strahu da će je supug ostaviti i zbog toga doživljava napade panike. 

Prošli mjesec otišao je na vikend s prijateljima i nije se javio cijelu noć što je kod njegove supruge ponovno izazvalo sumnju i zabrinutost. Pokazalo se da je razlog njegova nejavljanja bila ispražnjena baterija njegova mobilna telefona.

"Stalno hodam kao po jajima, stalno se prisjećam te noći prije vjenčanja i njegovih riječi. Mislim da je to što je izgovorio pijan je zaista i istina i to me boli i čini me depresivnom."

Branimir Bunjac Branimir Bunjac 'Malo je reći da sam u šoku. Nakon što mi je žena rekla svoju odluku noćima nisam spavao'

Poznata terapeutkinja Deidre, s portala The sun, zabrinutoj je ženi poručila kako je sasvim razumljivo da se tako osjeća nakon sve ga što je doživjela. Savjetvala joj je da priča sa svojim suprugom i da mu kaže kako od njega treba čuti da je voli i to osjetiti. Također je rekla da bi njen suprug trebao razmisliti o tome što osjeća i zašto je izgovorio to što joj je rekao u noći pred vjenčanje te da o tome trebaju razgovarati kako bi se njen strah pokazao opravdanim ili neopravdanim. U svakom slučaju, stalno sumnjati i razmišljati o tome što je istina, ne vodi ničemu. 

Ženi je savjetovala da razmišlja o sretnim i pozitivnim trenucima i tome kako je njeno vjenčanje u konačnici ispalo baš onako kako su i planirali. 

Par ljubavni problemi 'Imam zaručnika, ali sviđa mi se njegov brat. Što da radim?'

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Olival
PRIČA O USPJEHU
Od obiteljskog biznisa do pozicije regionalnog lidera u proizvodnji prirodne kozmetike
  • Avatar paloma blanca
    paloma blanca:

    Nije se trebala vjenčati. Što trijezan misli, pijan govori.

  • Kora:

    Prestrašno. Horor čisti. To će joj potrgati živce i rasturiti svijest. Jer crv sumnje se pretvara u neman koja divlja sivim prostranstvima njenog mozga i izjeda ga, a on - podvojena je ličnost, psihopat bez nade u ozdravljenje; život će ... prikaži još! im se pretvoriti u pakao, oboje će poludjeti i za njih će se nadaleko čuti u rubrikama crne kronike.