Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Imam zaručnika, ali sviđa mi se njegov brat. Što da radim?'

Par
Getty Images
08.07.2019.
u 20:40

Problemi su nastali kada su prije dva mjeseca njegovi roditelji slavili "srebrni pir" i organizirali veliko slavlje u jednom hotelu.

"Volim svog zaručnika, ali tijekom jedne pijane noći, upustila sam se u seks s njegovim mlađim bratom. I ne mogu se prestati sastajati tajno s njim.Moj zaručnik je najbolji dečko na svijetu. Oboje imamo 24 godine i zajedno smo četiri godine. Jako je pažljiv i ponaša se prema meni kao da sam princeza."

Djevojka je ispričala poznatoj terapeutkinji Deidre i kako je prošle godine imala romantičnu prosidbu, i to u Parizu gdje su zajedno otputovali na vikend.

Odmah je pristala i obitelji se dobro slažu, a vjenčanje bi trebalo biti za dvije godine.

Problemi su nastali kada su prije dva mjeseca njegovi roditelji slavili "srebrni pir" i organizirali veliko slavlje u jednom hotelu. 

Večera je bvila odlična uz poprilične količine alkohola. Kada jeosjetila da je popila previše, odlučila je malo prileći. Njen zaručnik je plesao sa svojom majkom pa ga nije htjela ometati te je samo izašla iz sale i otišla u hotelsku sobu. No, brat njenog zaručnika ju je sliejdio i rekao joj da je bio zabrinut za nju te je htio biti siguran da će sigurno stići do sobe jer je dosta popila. 

Pala je na krevet i, tvrdi kako ni sam ane zna zašto, povukla ga je za sobom. Počeli su se ljubiti, a zatim su se upustili u seks kojem je kumovao alkohol.

Priznao joj je da mašta o njoj otkad ju je prvi put vidio, ali ona je rekla da nitko ne smije doznati što se dogodilo i da se ne smije ponoviti. No, ponovilo se. Više puta. Zbog nekog razloga ne može mu odoljeti te su se počeli redovito tajno sastajati. 

Deidre joj je poručila kako se igra s vatrom jer će prije ili kasnije netko doznati inastat će kaos u obitelji. Vrijeme je da što prije prestane viđati brata svog zaručnika te da počne rješevatai probelem koje ima u svom odnosu sa zaručnikom. 

Savjetovala joj je i da se na neko vrijeme udalji od oba brata kako bi posložila svoje misli i iskristalizirala svoje osjećaje prema zaručniku. 

Pitali smo kumice na Trešnjevačkom placu, koja je tajna vječne ljubavi, a dale su nam još ljubavni savjeta:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Jopa
Jopa
21:31 08.07.2019.

U što se večernji pretvorio pa to je nakaradno..

IM
Immanuell
21:12 08.07.2019.

Buduća supruga ne odlazi pijana ko letva u hotelsku sobu i ne spava s mlađim bratom svog zaručnika. Ženska je nezrela, neiživljena, uopće ne kuži kakav raskol u obitelji je izazvala, a mlađi brat je sve samo ne brat svome bratu........ Braća i sestre si ne čine takve stvari nikad, bez obzira koliko ih možda svrbi. To je strogo zabranjena zona, zid koji se baš nikad ne prelazi. Ali, ipak je ona Amerikanka, oni pored bizarnih bolesti imaju i bizarnih sklonosti.

MA
marijaqwer
21:18 08.07.2019.

Nađi si zaručnika koji je jedinac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije