Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Njega muške kože - otkrivamo kako biti maksimalno njegovan i prirodan uz 4 aduta

L’Occitane
Foto: Promo
1/5
21.07.2020.
u 10:45

Bez obzira kakav stil njegovali i preferiraju li muškarci život u pokretu, sport ili stroga pravila, bili oni obiteljski ili avanturistički tipovi; njegovana koža, brada i ugodan miris, zajednički su adut svim tipovima muškarca.

Prirodan izgled, jednostavnost, što manje proizvoda i minimalno vrijeme provedeno u kupaonici, definicija su beauty rutine „jačeg spola“. Međutim, ako žele njegovan izgled muškarci bi trebali razmisliti o usvajanju konzistentnog režima njege lica, osobito ako su zakoračili u tridesete godine. Pravilna i redovita njega kože ne samo da poboljšava i čuva izgled, već također može odgoditi neželjena stanja kože koja se događaju zbog starenja, zagađenja, stresa i dužeg izlaganja suncu.

U prosjeku, muška je koža  25% deblja od kože žena te proizvodi veće količine sebuma. Ukoliko ste se ikada pitali zašto se akne pojavljuju i tijekom tridesetih pa čak i u četrdesetima, čitajte dalje.

No, uz pravilnu njegu i dobro odabrane parfemske note, koža i brada mogu postati zavidno dojmljive, a miris će ostaviti vaš osobni pečat u svakoj prilici.

4 must-have kozmetička proizvoda za svakog muškarca

U srcu L'Occitaneove obnovljene i reformulirane kolekcije Cade nalazi se prirodno eterično ulje divlje šmrike, poznato po zaštitnim i umirujućim svojstvima. L’Occitane ga je spojio s eteričnim uljem ružmarina u patentiranom kompleksu antioksidativnih svojstava, koji uz to, pomaže smanjiti i proizvodnju sebuma.

U kolekciji se nalaze brojni proizvodi za brijanje i njegu muške kože, a ovdje smo izdvojili 4 must-have proizvoda u minimalističkoj njegujućoj rutini svakog muškarca.

1. PILING. Piling je izuzetno bitan u njezi muške kože jer povećano lučenje sebuma i brijanje odnosno rast dlačica, uzrokuju začepljenje pora i nepravilnosti na koži. Piling za svakodnevno čišćenje lica Cade, obogaćen eteričnim uljem divlje šmrike i sitnim česticama ljuske oraha i badema:
- čisti kožu,
- uklanja mrtve stanice kože,
- neutralizira sjaj.

Foto: Arena Hospitality Group

2. KREMA ILI FLUID. Ovisno o potrebama kože, muškarci sa suhom i osjetljivom kožom mogu odabrati kremu bogatije teksture, a oni s masnijom laganije, gelaste. Iz L’Occitane za ljeto preporučaju Hidratantni fluid za lice Cade. Izvrsno hidratizira kožu, njegova neljepljiva tekstura lako se upija i ostavlja mat učinak.

Foto: Arena Hospitality Group

3. PROIZVOD ZA BRIJANJE I/ILI NJEGU BRADE. Znate onaj osjećaj kad vas koža peče i zateže nakon brijanja, crveni se ili peruta? To treba pod svaku cijenu spriječiti ako želite izgledati njegovano i elegantno. Opcije su vam sljedeće:

- Ukoliko se često brijete, i to veliku površinu lica, ne možete pogriješiti s nježnim gelom za brijanje i kremastim balzamom poslije brijanja. L’Occitane Balzam poslije brijanja Cade obogaćen je karite maslacem koji štiti i obnavlja kožu. Ako ste izrazito praktičan tip osobe, i za brijanje i poslije brijanja možete koristiti isti proizvod – novi Višenamjenski balzam Cade.

Foto: Arena Hospitality Group

- Ako “uzgajate” muževnu bradu, zapamtite da morate njegovati i bradu, ali i kožu ispod nje. Za takav poduhvat idealna je tekstura ulja, koja omekšava i osnažuje dlačice istovremeno prodirući do kože ispod njih te je hidratizira i učvršćuje. Svakako istražite L’Occitaneovo novo Ulje za bradu Cade.

4. PARFEM I NJEGA TIJELA U ISTOM TONU. Na kraju, za elegantan i samouvjeren dojam važan je miris. Istažite ponudu prirodnih učinkovitih dezodoransa, gelova za tuširanje i kosu te parfema u L’Occitane muškim kolekcijama. U šarolikom izboru mirisa, od citrusnih, preko vodenih do aromatično drvenastih, sigurno ćete naći dobitnu kombinaciju za ostaviti odličan dojam na sve s kojima se susretnete.

Foto: Arena Hospitality Group

Više na www.loccitane.hr te Instagram @loccitane_hr i Facebook @loccitanehrvatska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije