Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovara joj

Neobične navike: Ova djevojka jede isključivo hranu u jednoj boji - bež!

shutterstock
15.03.2021.
u 09:30

Iako mnogi smatraju da ono što radi nikako nije dobro, Caitlin kaže da savršeno funkcionira.

Caitlin Marie Brennan iz Bristola ima neobične prehrambene navike koje su, kada ih je podijelila u javnosti, šokirale gotovo sve. Naime, ova 24-godišnjakinja je u jednom životnom periodu odlučila iz prehrane izbaciti sve namirnice - koje nisu bež boje!

Foto: Caitlin Marie Brennan/Instagram

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16

Kaže da povrće ne može jesti, a iako je svjesna da to nije normalno zasad dobro funkcionira s jelovnikom na kojem se nalaze samo tjestenina, riža, pileći i riblji medaljoni, kobasice i jabuke - iako njih prvo mora oguliti kako bi uklonila crvenu ili zelenu koru. 

Manikerka je za The Sun rekla i kako je okolina osuđuje i kritizira govoreći joj da bi trebala jesti raznovrsniju hranu, ali ona to odbija. "U određenoj dobi prestala sam jesti hranu koja mi ne odgovara. Sve što jedem mora biti isključivo bež boje. Mnogi su mislili da ću to promijeniti što budem starija, ali ja mislim da se to neće dogoditi."

Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije