Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVJEŽIT ĆE LICE

Ne treba vam sprej za fiksiranje: Tiktokerica otkrila trik s kojim je make up postojan cijeli dan

Tik Tok
06.07.2022.
u 11:30

Vizažistica je u videu pokazala da su vam potrebni samo hladna voda i nekoliko jastučića vate

Održati šminku postojanom je ženama koje su tijekom dana stalno u pokretu veliki izazov, posebno ljeti zbog visokih temeperatura. Zato je jedna vizažistica na Tik Toku otkrila jednostavan način na koji će šminka ostati na mjestu cijeli dan, piše The Sun.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Nakon što je završila s nanošenjem make upa za svoj glamurozni look, vizažistica je isprobala stari holivudski trik za koji vam nije potreban sprej za fiksiranje šminke. Naime, Lisa je u videu pokazala da trebate samo hladnu vodu i malo vate.

- Uronite jastučiće vate u vodu, iscijedite višak i nježno tapkate po licu: šminka će ostati na mjestu cijeli dan bez popravljanja - rekla je. 

Vizažistica je objasnila i da je ovaj trik čak i bolji od spreja za fiksiranje šminke jer uklanja sav višak pudera s lica, a istaknula je i da je prije nanošenja make upa vrlo važno dobro očistiti lice. 

- Ako vam je koža jako suha nanesite prvo laganu hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom. Pričekajte da se upije i tek onda počnite s nanošenjem make upa - rekla je, a njen je video  s više od 400 tisuća pregleda postao viralan.

 

@lisaeldridgemakeup Try this 100 year old makeup hack and let me know how you get on!! #makeuphacks #lisaeldridge #lisaeldridgemakeup ♬ original sound - Lisa Eldridge

- Ovo je odlično i za osvježenje lica tijekom ljeta! - napisala je jedna korisnica.

- Ovakvi jednostavni trikovi koji ne uključuju skupe proizvode su mi najdraži! - dodala je druga. 

Ljeti se najradije tuširate hladnom vodom? Više će vas rashladiti topla kupka, kažu stručnjaci:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije