Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Napokon sam bila s dečkom koji mi se dugo sviđa,ali seks nije bio dobar. Trebam li mu dati i drugu šansu?'

shutterstock
21.04.2022.
u 22:45

Trebam li nastaviti izlaziti s njim i nadati se da će se stvari poboljšati ili krenuti dalje?, pitala je.

Vlasnica sam kafića i već dugo mi se sviđa konobar koji u njemu radi; zgodan je i uvijek prijateljski nastrojen i pristojan, no do nedavno nisam ništa s njim pokušavala jer sam uvijek bila u vezi, napisala je anonimna 27-godišnjakinja terapeutkinji i Mirror kolumnistici Collen. 

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak!

1/15

Njezina je posljednja veza, kaže, nedavno završila, pa ga je konačno pozvala na spoj, a on je pristao.

- Od tada smo nekoliko puta skupa izašli i činilo se da se ništa bitno neće dogoditi jer je dosta sramežljiv, no neku večer smo ipak završili skupa u krevetu - ispričala je, ali, dodaje, "nije baš bilo kemije kakvu je očekivala, iako je jako zgodan"...

- Trebam li nastaviti i nadati se da će se stvari poboljšati ili krenuti dalje? - pitala je.

- On vjerojatno nije za vas dugoročno dobar izbor, no to ne znači da ne možete uživati ​​u toj vezi dok traje; sve dok ste prema sebi i prema njemu iskreni o tome što od nje želite - napisala joj je Coleen.

Isto tako, dodaje, tek ste par puta skupa izašli pa si dajte još malo vremena. Ako je on sramežljiv a vi ne, možda ga vaše samopouzdanje plaši, no ako želite stvari učiniti uzbudljivijima ipak preuzmite vodstvo pa ćete vidjeli kako će reagirati... - savjetovala joj je Coleen.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
21:50 24.04.2022.

Ona samo.zbog sexa s njim

PR
prajdali100
08:30 22.04.2022.

Bitno je da ti " njega" voliš,biće bolje.

JM
Jmjm
06:43 22.04.2022.

Ne gubi vrijeme sa ,,jadom,,javi se meni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije