Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Najlakši način za čišćenje sudopera: Trebaju vam samo dva proizvoda

shutterstock
07.08.2020.
u 07:00

U samo nekoliko sekundi i sa samo dva sastojka vaš sudoper će blistati kao nov.

Kada je riječ o čišćenju kućanstva, sudoper u kuhinji treba čistiti svakodnevno, a često nije lagano odstraniti tvrdokorne mrlje od kamenca i ostataka hrane. No čišćenje sudopera ne mora biti problem, pogotovo ako znate kojim se proizvodima trebate koristiti. Jedna žena podijelila je trik za najlakše čišćenje sudopera, a potrebna su joj samo dva proizvoda – soda bikarbona i deterdžent za pranje suđa.

@all_things_organized

##easy ##easycleaning ##kitchencleaning ##kitchen ##cleaning ##clean ##cleanwithme ##cleaninghacks ##sink ##kitchensink ##deepclean ##tips ##fyp ##cleaningtips

♬ original sound - jessicahaizman

U svom videu objavljenom na TikToku pokazuje kako čisti svoj sudoper s pomoću ova dva sastojka. Sve što napravi jest da prvo svoj sudoper pokrije sodom bikarbonom, a zatim ga poprska deterdžentom za pranje suđa. Običnom kuhinjskom četkom zatim dobro očetka tu smjesu u svoj sudoper, a zatim sve ispere toplom vodom. I to je sve – sudoper je čist i blistav, kao nov.

Mnogi su bili oduševljeni jednostavnim trikom, a njezin video prikupio je više od 60 tisuća lajkova. – Vau! Ovo je odlično, napokon nešto jednostavno – komentirala je jedna korisnica. – Umjesto četke, koristim limun i sjajno je – savjetovala je druga korisnica.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 3

DG
dana11042004@gmail.com
05:07 08.08.2020.

Istina, samo soda i alkoholni ocat

BE
Bela
14:34 07.08.2020.

Ne, pogrešno: trbeaju samo soda bikarbon ai bijeli alkoholni ocat.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:46 07.08.2020.

meni niš ne treba. ja samo koji put podsjetim ženu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije