Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNA ČESTITKA

Na ulazu u sklonište Noine arke ostavljene dvije kujice

Noina arka
Foto: Noina arka
26.12.2013.
u 15:19

Brižno spremljene u kavezu, pokrivene su i velikim ručnikom da im ne bude hladno

Udruga Noina arka umjesto čestitke za Božić dobila je dva psa. Na božićno jutro pred vratima azila dočekale su ih dvije kujice.

Brižno spremljene, u zajedničkom boksu u kojem je bila i dekica. A onaj tko ih je ostavio pobrinuo se i da im ne bude jako hladno pa je boks prekrio velikim ručnikom. Kujice imaju između pet i šest mjeseci, upravo su im počeli ispadati prvi zubići.

- Iako su bile jako prestrašene i tužne, ne izgledaju kao psi koji su napušteni. Osoba koja ih je ovako ostavila očito nije željela da se prehlade preko noći – kaže Helena Fink, predsjednica Udruge. Dodaje kako ih svaki tjedan pred vratima azila dočeka nekoliko životinja.

- Ne znamo kako tome stati na kraj, sve je već prešlo naše mogućnosti. Kao da smo mi jedina udruga u Zagrebu koja treba brinuti o napuštenima – dodaje H. Fink te poziva sve koji možda nešto znaju o ovim kujicama da im se jave na telefon 091/3214696. Životinje su zbrinuli, a ne pronađu li vlasnika, tražit će im udomitelje.

Komentara 4

Avatar Mudonja
Mudonja
18:29 26.12.2013.

Pa zakaj se onda zovete Noina Arka?

BU
bubimima
17:08 26.12.2013.

Šta se čude iz udruge, kada je to običaj ovdje, "moja brigo pređi na drugoga". Tako ako i niste iz udruge za zaštitu životinja, ali imate npr. mačku za kućnog ljubimca, naći će se "dušebrižnik" koji e vam pred vratimaa ostaviti još poneko mače. To je hrvatski dvolični mentalitet.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:38 27.12.2013.

Kakvi smo smo sa zivotinjama takvi smo sa ljudima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije