Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donacija r. boscha

13 pasa iz skloništa u Dumovcu ima nove vesele kućice

bosh kućice (1)
Foto: PR FOTO
1/3
21.06.2013.
u 14:36

Bosch već 20 godina doprinosi kvaliteti života lokalne sredine i, ujedno, daje poticaj i drugima da se putem humanitarnih aktivnosti uključe u život zajednice, kazali su iz kompanije.

Sklonište za nezbirnute životinje Dumovec postalo je bogatije za novuh 13 kućica za pse. Riječ je o donaciji tvrtke Robert Bosch koju je uručio Svjetlan Ivanjak, direktor prodaje Bosch alata za Hrvatsku u pratnji Kristine Šperande Ferenc, voditeljice korporativnih komunikacija.

U ime Dumovec Skloništa za nezbrinute životinje, donaciju je preuzela voditeljica ustanove Davorka Maljković.

Donacija praktično znači ugodniji smještaj za trinaest pasa od ukupno njih dvije stotine, koji se trenutno nalaze u azilu Dumovec.

Bosch već 20 godina doprinosi kvaliteti života lokalne sredine i, ujedno, daje poticaj i drugima da se putem humanitarnih aktivnosti uključe u život zajednice, kazali su iz kompanije. 

>>Novi dom pronašla 23 psa, a vlasnicima hrana za tri mjeseca

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije