Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a je li?

Muškarci "škicaju" druge žene jer su tako programirani?

preljub,ljubavni trokut, ljubomora
Thinkstock
28.06.2013.
u 10:00

Muškarci traže priliku za seks među neznankinjama, pa čak i ako nisu toliko lijepe kao njihove "prijateljice"

\"Zagledavanje\" za zgodnim ženama muškarcima je zapisano u genima, otkrilo je istraživanje sveučilišta Stirling. Stručnjaci objašnjavaju da se radi o evolucijskim razlozima, kako bi muškarci povećali svoj reproduktivni uspjeh \"obrade\" li više partnerica. Drugim riječima, evolucijski su programirani da spavaju sa što više žena kako bi imali što više potomaka, no s današnjeg gledišta to više nema smisla, piše Daily Mail.

Pripadnicima snažnijeg spola nepoznate žene su privlačnije od žena koje dulje vrijeme poznaju, a nije im bitno niti to da su poznate žene možda ljepše.

Ženama je pak na prvom mjestu pouzdanost, pa su im privlačniji muškarci čija lica poznaju.

- Muškarci lica žena koja znaju vide kao manje seksualno privlačna, osobito za kratke afere - rekla je voditeljica studije Jane McCartney.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije