Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odličan trik

Muškarac oduševio u viralnom TikToku: Bojanje zida u samo 30 sekundi!

TikTok
12.09.2022.
u 10:30

Na snimci se vidi kako muškarac koristi samo jedan veliki valjak za bojanje kako bi obavio posao.

Kada je riječ o preuređenju doma, jedan od najlakših načina da to učinite je promijeniti boje i obojite sobu. Mnogi ljudi možda provode dobar dio vremena pripremajući i bojajući zidove u svojim domovima, ali čini se da bi to moglo biti nepotrebno, kako prenosi Mirror

To je zato što je korisnik društvenih mreža postao viralan nakon što je pokazao kako je uspio obojiti cijeli zid u samo 35 sekundi. Objavljujući na TikTok profilu @work.in.progress_tv, neimenovani muškarac transformirao je neutralni zid u jarko ružičastu u tren oka, oduševivši ljude.

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6
@work.in.progress_tv #foryoupage #workinprogress ♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Na snimci se vidi kako muškarac koristi samo jedan veliki valjak za bojanje kako bi obavio posao. Ružičasti obrub već je dodan na zid prije nego je počeo bojati, kako bi rubovi bili lijepi i uredni. I muškarac tada počinje koristiti valjak kako bi napravio liniju preko sredine zida, prije nego što se vrati i prijeđe gore-dolje po cijeloj širini. Prostor se brzo ispuni jarko ružičastom bojom, na veliko čuđenje drugih korisnika TikToka.

Video je pogledan više od 3,7 milijuna puta i skupio preko 80 tisuća lajkova, a mnogi korisnici bili su oduševljeni tehnikom bojanja. "Trebalo mi je tri dana i 10 emocionalnih slomova da obojim svoju spavaću sobu i onda vidim ovo”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Nisam ovo trebala vidjeti jer bih svoju kuću bojala  u različite boje svaki tjedan."

Isprobajte jeftini trik za čišćenje prljavog posuđa: Trebat će vam samo dvije vrećice čaja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije