Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Muškarac iskreno: 'Viđam se s prostitutkama, a u jednu se i zaljubljujem: Što da radim?'

shutterstock
07.02.2021.
u 22:37

Uvijek smo se nalazili kod nje u stanu, ali sada ona dolazi k meni, a mogu je zamisliti i u društvu mojih prijatelja jer je pametna i lako bi se uklopila,priča muškarac

Iako inače nemam problema s upoznavanjem žena, u zadnje sam se vrijeme osjećao usamljeno i počeo posjećivati prostitutke, započeo je jedan anonimni muškarac pismo terapeutkinji specijaliziranoj za seks, kolumnistici za The Sun Deidre Saunders.

Iako ima 34 godine, priča on, trenutno dijeli stan s trojicom muškaraca i zbog pandemije ne izlazi previše, pa je počeo često posjećivati prostitutke. 

- Obično preko oglasa nađem one koje rade u vlastitim domovima, ne tražim ih na ulici - kaže on i dodaje kako je sam sebe uvjerio da je to lakše nego da se emocionalno uključi u veze.

Ipak, priznaje i da mu je nedostajalo sve ono što čini vezu... čavrljanje, maženje i bliskost, pa je svojoj 'omiljenoj prostitutki' sve češće počeo plaćati za više vremena s njom.

- Uvijek smo se nalazili kod nje u stanu, a sad ona čak dolazi k meni: mogu je zamisliti i u društvu mojih prijatelja jer je pametna i lako bi se uklopila - priča on, a to 'ekstra' vrijeme koje joj plaća provedu, kaže, zagrljeni gledajući skupa TV.

I premda ona uvijek ostane točno za koliko je plaćena, dodaje, jako mu se sviđa i nada se da će se i on njoj početi sviđati.

Skupina planinara proširila koronu u njemačkom gradu: Družili se, zarazili jedni druge pa išli na posao

1/4

Deidre mu je rekla kako njoj zvuči kao da 'djevojka samo radi svoj posao i nije nimalo zainteresirana za provesti više vremena s njim osim, naravno, kad joj za to plati'.

- Morate ozbiljno razgovarati s njom i pitati je što ona želi - savjetuje terapeutkinja i dodaje da se 'odmah s njom prestane viđati ako mu kaže da nije zainteresirana za vezu'. 

- Iako se sad ne možemo normalno družiti, postoje i drugi, sigurniji načini stvaranja novih prijateljstava od odlaska k prostitutkama - zaključuje Deidre.

Toliko je lego kockica proizvedeno da, kada bi se podijelile ljudima na svijetu, svaka osoba bi ih imala 80

Toliko je lego kockica proizvedeno da, kada bi se podijelile ljudima na svijetu, svaka osoba bi ih imala 80.

Toliko je lego kockica proizvedeno da, kada bi se podijelile ljudima na svijetu, svaka osoba bi ih imala 80.

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 28. siječnja 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije