Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boji se istine

'Imala sam odličan seks na dan vjenčanja, ali ne sa suprugom već s njegovim najboljim prijateljem'

shutterstock
31.01.2021.
u 20:43

Oni su zajedno od djetinjstva i nikada nije imala seks s nekim drugim.

- Imala sam seks na jutro svog vjenčanja, ali ne sa svojim budućim suprugom, već s jednim od njegovih najboljih prijatelja. Nikad prije nisam učinila nešto slično i želim reći suprugu jer se bojim da će mu netko drugi reći istinu - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Vjenčali su se prošlog kolovoza, a tjednima prije vjenčanja ona je bila nervozna i pitala se čini li pravu stvar. Oni su zajedno od djetinjstva i nikada nije imala seks s nekim drugim. Iznimno ga voli, ali se brine da će njezina greška sve pokvariti. Na dan vjenčanja, prijatelj njezinog supruga je došao kod nje da uzme neke stvari, ali onda je vidio da je ona pod stresom.

- Počeo me tješiti i zagrlio me, a onda sam osjetila da se kemija između nas promijenila. Počeo me skidati i na kraju smo se poseksali. Nastavila sam s vjenčanjem, a od tada se stvarno trudim u svom braku. Rekla sam svojoj najboljoj prijateljici istinu, ali sada se bojim da će ona reći mom suprugu - rekla je.

- Trema zbog vjenčanja izaziva čitavu hrpu emocija. Bili ste nervozni i prijatelj vašeg supruga iskoristio je vaše ranjivo stanje. Iskreno vam je žao i vidim da nećete ponoviti ovu grešku. Nastavite ulagati u svoj odnos. Sigurna sam da ni prijatelj vašeg supruga neće htjeti da se sazna istina, ali vrijedi razgovarati s njim. Recite mu da se to više nikada neće ponoviti i od sada ste udana žena. Ponovite koliko bi vašem mužu naškodilo da to sazna - odgovorila joj je Deidre.

Pogledajte bajkovite prizore netaknute prirode Plitvičkih jezera pod snijegom:

Komentara 25

AB
ABBAbaraba
01:38 01.02.2021.

Kakve vi priče objavljujete na stranici to nije normalno.. Večernji list su nekada bile renomirame novine al ovo je postala sprdačina od objava i zato idete i vi u blokadu i prestajem vas pratiti.👎🖕 Bolesno🤮

ZE
Zekoluka
07:28 01.02.2021.

Bravo, sigurno si ponosna na sebe

Avatar anlaser
anlaser
09:27 01.02.2021.

Desilo se ! Na dan vjenčanja ! Majke mi ako ova nije maloumna . Kako može suprugu pogledati u oči ? Šta misli kakva će biti njegova reakcija ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije