Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA SAVJET

'Moja supruga misli da sam nerazuman jer i dalje želim seks nakon što smo dobili djecu'

Shutterstock
26.04.2022.
u 21:13

Kad god pokuša s njom razgovarati o tome, ona mu samo odbrusi da je obiteljski život takav i da se nema što čuditi

- Moja žena je prestala biti zainteresirana za seks i za mene otkad je zatrudnjela. Ponaša se kao da me samo trebala za to i da sada više nema što raditi sa mnom. Organiziram izlaske samo za nas dvoje, ali ona uvijek želi provoditi vrijeme s našom djevojčicom, pa uvijek idemo svi troje zajedno. Jako sam usamljen - napisao je jedan muškarac za The Sun.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

On se vrati s posla oko 18 sati, a ona ide spavati u 19:30 kada i njihova kćer. Kad god pokuša s njom razgovarati o tome, ona mu samo odbrusi da je obiteljski život takav i da se nema što čuditi. On se jako trudi i brine ga da gubi svoju suprugu. Ne zna više što može učiniti i samo želi provesti malo vremena nasamo s njom.

- Nemojte odustati od svoje žene. Zvuči kao da se bori da sve stavi u ravnotežu nakon što je postala mama. Povedite s njom iskren razgovor u kojem ćete joj objasniti da ju volite i da vam nedostaje. Recite joj da želite provoditi s njom malo više vremena, a da vaša kćer nije uvijek s vama. Razgovarajte o tome kako zajedno možete krenuti naprijed. Možda biste joj mogli ponuditi da preuzmete dio brige o djetetu da skinete pritisak s nje - odgovorila mu je Deidre.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije