Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajno!

Odličan trik kako očistiti zagoreno dno posude uz pomoć samo dva prirodna proizvoda

Facebook
19.04.2022.
u 09:30

Uz samo malo krupne soli i s jednom polovicom limuna riješit ćete se svih tvrdokornih mrlja

Stare, zagorene tave su uvijek muka za čišćenje, ali uz pomoć samo dva prirodna proizvoda taj posao može biti lakši nego ikad. Jedna je žena tako na internetu pronašla savjet za čišćenje i odlučila to isprobati pa je na Facebooku pokazala impresivan rezultat.

Žena kaže da je tajna savršenog sjaja u korištenju krupne soli umjesto obične kuhinjske, kako prenosi Daily Mail, a objasnila je da jednostavno stavite krupnu sol na tavu, pa uzmete limun i istrljate.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte se njome koristiti za ovo...

1/6

Fotografije podijeljene na internetu pokazuju kako su na tavi bili smeđi tragovi zbog zagorene hrane i ogrebotine od pokušaja prethodnog uklanjanja, no nakon trljanja solju i narezanim limunom, tamne mrlje su nestale. Vjeruje se da je abrazivna tekstura soli u kombinaciji s kiselinom limuna savršena za rješavanje tvrdokornih mrlja.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Njezina je objava oduševila i druge korisnike koji su brzo otkrili kako jedva čekaju iskušati ovaj trik. “Wow, izgleda kao sasvim nova tava, ovo ću sigurno isprobati”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Nevjerojatno!!! Isprobat ću ovo!”

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!

Ključne riječi

Komentara 2

OP
Ocvali pupoljak
19:27 19.04.2022.

užas. Da si prava žena i domaćica posuđe ne bi tako izgledalo. Mogu misliti na što ti tek kuća izgleda.

OZ
ozbiljan22
10:12 19.04.2022.

Mene bi bilo sram uopće dozvoliti, da mi suđe postane takvo. I da si ranije prala suđe kako treba, nebi sada morala toliko trljati po suđu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije