Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILA RODITELJE

Majka petero djece otkrila svoj način za lakše pranje rublja: 'Ovo je genijalno!'

Tik Tok
21.04.2022.
u 09:30

Kaže da je osmislila ovaj sustav pranja rublja kako joj se odjeća ne bi gomilala i kako ne bi zaostajala s drugim kućanskim poslovima

Pranje rublja, pogotovo kada imate veliku obitelj, može biti prava noćna mora, pa je jedna mama na Tik Toku otkrila svoju jednostavnu metodu kojom si olakšava posao, piše The Sun.

Ubodi komaraca, čišćenje... Jeste li znali da pastu za zube možete koristiti i za ove genijalne stvari?

1/12

Emily iz SAD-a objavila je kratki video u kojem se, uz perilicu i sušilicu, može vidjeti i gomila od čak sedam punih košara za veš.

– Imam petero djece i ovako izgleda moje pranje rublja. Svako dijete ima svoju košaru, suprug i ja svoje, pa ih je ukupno sedam – rekla je Emily u videu.

Kaže kako svake večeri djeca donose odjeću i bacaju je u plavu košaru koja se odmah stavlja u perilicu. S obzirom na to da ima malu bebu, budi se i po noći pa u nekom trenutku usred noći premjesti ono što je u perilici u sušilicu kako bi je odjeća ujutro dočekala potpuno suha.

 

@eyelasheswithemily Mom of 5 laundry system explained! Do a load every day works best for us…try it and see if you can stay on top of laundry 🙌 #momoffive #organizedmom #momhack ♬ original sound - Emily

– Ujutro složim i spremim odjeću u dječje košare, a onda oni uzmu te košare i odnesu u svoje sobe – dodala je.

Njezin video brzo je skupio više od 130 tisuća pregleda i stvorila se gomila komentara impresioniranih roditelja.

– Ovo je genijalno! Definitivno treba probati – oduševljeno je napisao jedan korisnik.

– Ja imam šestero djece i radimo to već godinama. Stvarno olakšava posao – komentirala je jedna mama.

Jedna korisnica upitala ju je kako je uvjerila muža da sudjeluje u tome, na što je Emily šaljivo odgovorila da, srećom, nije pokazala kako izgleda njegov ormar...

Liječnica otkrila da rublje nikada ne bismo trebali sušiti u kući, nije dobro za zdravlje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije