Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Moj dečko stalno je u kontaktu s bivšom. To me izluđuje!'

Ako se pokaže da nije spreman odreći se bivše ljubavi zbog očuvanja nove veze, sadašnja patnerica bi trebala prekinuti taj odnos i krenuti dalje jer nitko ne zaslužuje biti u odnosu u kojem se partner ponaša kao da je solo.
26. srpnja 2019. u 20:00 1 komentara 2718 prikaza
Seksizam
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/3

Povjerenje je jedan od najvažnijih stvari u svakom odnosu, a ako jedna strana uporno radi nešto što ne ide tome u prilog, nastaju problemi i često i prekidi takvih odnosa. 

Sandra Garal Melem na ranu Sretan je onaj tko ima ovakvu djevojku, njezina poruka sve je dirnula

U sličnoj je situaciji i jedna žena koja se obratila poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun. Tvrdi kako su i ona i njen partner u četrdesetima i oboje imaju brak iza sebe, no on redovito komunicira sa svojom bivšom djevojkom, iako je udana. 

Njegova bivša ima 39 godina i ona je prekinula aferu s njenim partnerom kako bi spasila svoj brak, no čini se kako sadašnja djevojka sumnja da između njih ipak njie gotovo. Muškarac održava redovitu komunikaciju sa svojom bivšom te se njegova trenutna partnerica pita je li moguće da je on još uvijek zaljubljen u nju. 

26-godišnjakinja 'Izgubila sam želju za seksom, sad samo želim ranije na spavanje'

Deidre joj je odgovorila kako bi trebala razgovarati sa svojim partnerom i pitati ga koja je svrha njegov poziva bivšoj djevojci i tražiti da stavi karte na stol. Također, ako želi očuvati vezu u kojoj je trenutno, treba se fokusirati na odnos između njega i sadašnje djevojke, a ne gledati u prošlost. Ako se pokaže da nije spreman odreći se bivše ljubavi zbog očuvanja nove veze, sadašnja patnerica bi trebala prekinuti taj odnos i krenuti dalje jer nitko ne zaslužuje biti u odnosu u kojem se partner ponaša kao da je solo. 

 

Snaga propolisa kod virusnih oboljenja
PROMO
Snaga propolisa kod virusnih oboljenja
A1 Hrvatska
#OSTAJEMDOMA
Novi načini plaćanja: Što sve možete obaviti bez da napuštate svoj dom