Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi

Moj dečko ponaša se kao da je stan u kojem živim njegov, osim kada treba platiti račune

Foto: Shutterstock
17.02.2019.
u 16:55

Deidre je pojasnila kako ovakva situacija njemu i njegovu bratu itekako odgovora pa to ne želi ni mijenjati.

"Moj partner se ponaša kao da je stan u kojem živim njegov, ali pri tome mi nikada ne pomaže s plaćanjem stanarine ili računa. "

Ispričala je kako su zajedno četiri godine i oboje imaju 33 godine.

"Uvijek smo kod mene u stanu i on poziva svoje prijatelje u stan bez da me išta pita. Ima i brata koji želi postati glumac i nema posla i on je gotovo uvijek u mom stanu. Svom sam dečku dala ključ od stana prije nekoliko mjeseci kada mu je zatrebao i nije mi ga vratio. Natuknula sam mu da želim ključ natrag, ali kao da me nije ni čuo". 

Ispričala je kako mu je ponudila da oboje budu u ugovoru za stan kako bi dijelili stanarinu, ali on se ne želi odreći svog stana jer naša veza ima uspone i padove pa mora imati svoj prostor "za bijeg":

Deidre je pojasnila kako ovakva situacija njemu i njegovu bratu itekako odgovora pa to ne želi ni mijenjati. Ono želi postići treba jasno i naglasiti, pojasnila je Deidre koja je djevojci savjetovala da sa sa svojim partnerom otvoreno razgovara i jasno mu kaže što želi od njega i što joj smeta u njegovu ponašanju.

No, ono što je Deidre primijetila jest da ta veza ne zvuči "dobro" za nju, s obzirom da taj muškarac ne poštuje njene želje niti ga zanima što ona osjeća. 

"Razmislite je li dobra ideja ostati u takvom odnosu, " zaključila je Deidre. 

Pogledajte i video Jednojajčani blizanci pokazali kako pušenje utječe na izgled

Ključne riječi

Komentara 4

IV
ivica.vranjic
17:35 17.02.2019.

Smečernjak!!!!!

CR
crodark
17:32 17.02.2019.

A da joj oba nisu dobri vec bi ih izbacila.

IL
ilijan1a
17:25 17.02.2019.

Dala si mu i sad ga trpi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije