Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Moj dečko je super, ali uvijek kad se seksamo, moram glumiti da uživam'

shutterstock
05.09.2022.
u 00:10

Iako je seks dobar, uglavnom samo leži, a njezin dečko radi sav posao

– On je najbrižnija osoba puna ljubavi, ali ja nisam uspjela doživjeti orgazam sa svojim dečkom. Nikada nisam osjetila navalu uzbuđenja koja obuzima cijelo tijelo. Ja imam 19, on 21 godinu i živimo zajedno. S njim sam izgubila nevinost, a on je bio pun ljubavi i brige o tome – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Iako je seks dobar, uglavnom samo leži, a njezin dečko radi sav posao. Doživjela je male orgazme dok je masturbirala, ali njezin dečko joj ne može pružiti ni jedan takav. Sada samo kaže "da" kada ju pita je li doživjela orgazam. Svaki put je ispituje pa se boji da će ga istina razočarati.

– Glumljenje i laganje je komplicirano jer znači da ti i tvoj dečko ne istražujete zajedno što bi vama najbolje odgovaralo. Ženski orgazmi razlikuju se od osobe do osobe, a rijetki ga dožive svaki put tijekom seksa. Pokažite svom dečku što vam najbolje odgovara i, kad prestanete promatrati svoje reakcije, vjerojatno ćete shvatiti da vaša osjetljivost raste – odgovorila joj je Deidre.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:05 06.09.2022.

Mozda ga ne volis nema strasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije