Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi to kupio?

Modni brend uvrijedio kupce: Na etiketi za veličinu piše - Debela si!

Kabina za presvlačenje
Foto: Shutterstock
03.06.2014.
u 11:25

Različite modne marke imaju svoje tablice veličina i većina je pripadnica ljepšeg spola naučila prihvaćati da oznake nisu bitne

Urbani mit kaže da je Jennifer Lopez tražila od svojih suradnica da  istrgnu etiketu s traperica koje će nositi i ušiju onu s manjim brojem pa je tako zavaraju da nije previše obla.

Ima li u tome istine, ne znamo, ali znamo da su konfekcijski brojevi ženama često omražena stavka.

Jednako kao što se muškarci brinu oko određenih centimetara, žene zabrinjava kad od traperica broj 38  doguraju do onih u broju 44.

Različite modne marke imaju svoje tablice veličina i većina je pripadnica ljepšeg spola naučila prihvaćati da oznake nisu bitne, no potez japanske kompanije malo će koga ostaviti ravnodušnim.

Kompanija Fatyo's umjesto brojeva ili oznaka poput S, M, L uvela je opisne oznake veličina: grančica, mršava, debela i jumbo.

Mogli su smisliti i manje uvredljive opise...

 

 

>>Kupci H&M-u: Prestanite nam lagati! Ako su ovi modeli plus size, onda su sve žene debele

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije