Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao..

Mnoge muškarce to zanima: Evo o čemu žene razmišljaju nakon seksa!

Shutterstock
20.06.2023.
u 00:30

Nije uvijek ono o čemu mislite..

Nebrojeno puno puta se povela tema o tome što muškarci i žene zamišljaju prije ili tijekom vođenja ljubavi. Ipak, pored toga, postavlja se pitanje i što je to o čemu razmišljaju nakon seksa, a iako možda ne djeluju previše znatiželjno, muškarce ovo jako zanima, piše Menxp.

Žene, baš kao i muškarci, vole imati asa u rukavu i ostaviti muškarca da se pita je li bio dobar i hoće li ga one ponovo pozvati. Ali, da ne biste previše razbijali glavu, najbolje bi bilo da konkretiziramo - ovo su stvari o kojima žene razmišljaju odmah nakon seksa.

VEZANI ČLANCI: 

"Žedna sam": Iako ovo nema veze sa seksom i vašim umijećem, žeđ je ono na što se često pomisli odmah nakon njega.

"Iscrpljena sam": Seks je energija. Potrošnja energije vodi do iscrpljenosti, pa bi mogla poželjeti i pojesti nešto odmah nakon seksa i kalorija koje je potrošila.

"Kako sam dobra": Moguće je da ljubite ženu koja ima ego muškarca, što je ustvari genijalno! Takva žena je ponosna "na svoje vještine" s razlogom. Muškarci, ne biste li se rado odrekli utakmice nedjeljom da možete ljubiti ženu koja će vas ostaviti bez daha?

"On je bio tako dobar": Da, ponekad žene misle o tome kako je partner dobar u krevetu, mada izraz njenog lica neće otkriti te "prljave" misli. Ako primijetite da mirno promatra zid nakon seksa, možda jednostavno ne želi vam otkriti koliko ste stvarno dobri.

"Ovo se brzo završilo": Možda je malo neugodno, ali ako odnos traje kratko, žena će to sigurno primijetiti.

"Voli li me?": Neke žene vjeruju da je ovaj intiman čin romantična veza koja će potrajati. Za ovu percepciju postoji razlog - ili ste je naveli da tako misli ili ona smatra da je dobar seks garancija da ćete je voljeti - što se, budimo iskreni, često i dogodi.

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije