Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivno!

Mladiću (22) koji ne vidi boje prijatelji poklonili naočale za daltoniste – njegova reakcija oduševila internet

Twitter
12.01.2021.
u 10:26

Nikada nije spomenuo da bi htio ove naočale, prijatelji su sami došli na tu ideju u želji da Mac napokon vidi boje oko sebe.

Mac, 22-godišnji mladić iz Atlante, od rođenja je daltonist, što znači da nikada nije vidio boje oko sebe. Njegovi prijatelji htjeli su mu to omogućiti, pa su svi zajedno kupili naočale za daltoniste, a njegova reakcija kada ih je prvi put stavio proširila se društvenim mrežama i oduševila ljude.

Kako prenosi Metro, prijatelji su htjeli zabilježiti kamerom trenutak kada Mac, inače glazbeni producent, prvi put vidi boju svog automobila i drveće oko kuće. 

Pogledajte video:

U videu koji je objavljen na Twitteru i pogledan više od 2 milijuna puta, Mac počne skakati i trčati oko kuće s osmijehom od uha do uha, ne vjerujući što sve vidi. 

"Njihov trud oko dara samo pokazuje koliko me vole i da nisam mogao poželjeti bolje prijatelje. Nikada nisam spominjao da bih htio ove naočale, sami su se sjetili", kaže mladić.

Najslađi životinjski par: Kujica i ježić postali najbolji prijatelji

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije