Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA BEŠĆUTNOST

Preminuo joj prerano rođeni sin, prijateljica je tražila da joj vrati darove za njega

darivanje djeteta
Pixabay
07.12.2020.
u 09:39

Žena je u 29. tjednu trudnoće rodila dječaka Benjamina koji je preminuo jer je prerano rođen, a onda joj je život dodatno zagorčala ''prijateljica''

U neugodnoj situaciji našla se jedna žena nakon što je izgubila prerano rođenog sina. Naime, ožalošćenoj majci javila se njezina prijateljica nakon što joj je preminuo sin te ju je tražila da joj vrati darove koje mu je kupila.

Kako je pojasnila u objavi koja je završila na Redditu, žena je u 29. tjednu trudnoće rodila dječaka Benjamina. No, kako se rodio prerano, dječak nije preživio.

– Nisam ovo željela iznositi ovdje, ali nemam izbora – započela je svoju objavu ožalošćena žena.

Nakon smrti njezina sina javila joj se prijateljica koja je dječaku kupila deku od flisa, plišanog slona, čizme, nešto odjeće i glazbenu igračku.

– Nisam tražila te stvari, kako sam i rekla – to su bili darovi. Tjedan dana kasnije prijateljica mi se javila s pitanjem je li Benjamin koristio ili dodirivao stvari koje je kupila, jer ako nije, htjela bi ih natrag – napisala je žena.

woman asking for baby gifts back from a woman who lost her baby. from r/ChoosingBeggars

Iz njihove prepiske vidi se kako je njezina prijateljica željela izbjeći kupnju darova za sina druge prijateljice pa je zato tražila stvari natrag.

– Ne mogu vjerovati da me sada to pitaš, ali da, još uvijek imam sve stvari osim deke, bit će pokopan s njom jer je topla i mislila sam da je divna. Mislim... Nadam se da je to tebi u redu?!? – napisala joj je ožalošćena majka.

Prijateljica je bila uporna pa ju je i dalje tražila dekicu natrag napisavši joj kako je dijete od druge prijateljice može iskoristiti.

Na kraju joj je žena napisala kako će joj vratiti sve stvari jedino ne dekicu jer je ona kod njezina preminulog sina.

Poruke su razbjesnile internet te se mnogi nadaju kako je majka prekinula to prijateljstvo koje to očito nije ni bilo.

Komentara 1

VI
vidum
11:46 07.12.2020.

Prijateljica? Ne dao Bog nikom takve prijatelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije