Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerano?

Mladenka se pohvalila: "Sa svadbe sam izbacila mladu konobaricu jer je bila prejako našminkana!"

mladenka
pixabay.com
29.09.2022.
u 15:30

Svim gostima je rečeno da nose tamne boje kako bi se ona i suprug istaknuli, te da nose minimalno šminke. što je mlada konobarica prekršila...

Jedna je mladenka na Redditu otkrila neobičan razlog zbog kojeg je izbacila konobaricu sa svog vjenčanja; a zbog čega ju je čak i njen novi suprug nazvao ludom.

Mladenka je naime objasnila da je od svojih gostiju zahtijevala 'minimalistički dress code', tako da se ona i suprug jedini na taj dan ističu, no jedna je mlada konobarica prekršila njihovo pravilo jer je imala - previše eyelinera!

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

mladenka
1/9

35-godišnja mladenka i njezin 30-godišnji mladoženja prošlog su vikenda imali "vjenčanje iz snova".

- Svim mojim gostima je rečeno da nose tamne boje kako bismo se suprug i ja istaknuli, a također sam zamolila svoje goste da nose minimalno šminke - napisala je mladenka u objavi na Redditu.

"Pretpostavljala sam da se to odnosi i na osoblje", dodala je.

"Konobarica (19) imala je očito previše eyelinera. Također je imala dijamantne naušnice u ušima, kričavi prsten i jedan od onih ružnih prstenova za nos", rekla je.

“Uniforma osoblja bila je crna košulja dugih rukava, ali na njoj je bila preniskog izreza, a i hlače su joj bile preuske. Hodala je okolo, posluživala piće i razgovarala s mojim gostima", piše mladenka koja je zato pozvala njenog šefa koji je rekao da će djevojku prebaciti u kuhinju.

"Niti sat vremena kasnije, opet je bila vani i posluživala jelo za večeru", požalila se mladenka.

"Ponovno sam nazvao šefa i pitala može li ona raditi otraga ili otići kući, no njezin šef je rekao da im večeras nedostaje osoblja pa će vidjeti što se može učiniti.

“Nakon nekoliko sati, ponovno sam je vidjela iza šanka pa sam posljednji put pozvala šefa i rekla mu da ću zvati policiju ako ona ne ode. Šef je konačno popustio i rekao djevojci da ide kući."

No mladenka kaže da njen novi suprug i njegova obitelj nisu bili zadovoljni njezinim ponašanjem.

"Moj muž i svekrva su rekli da se ponašam ludo i da sam vjerojatno djevojci zbog ničega uzrokovala otkaz", rekla je.

"To je moje vjenčanje i ona je trebala znati da je na poslu i da se ne dotjeruje toliko", zaključila je, a komentatori na Redditu su bili zgroženi njenim ponašanjem.

- Dopustila si da ti zbog nesigurnosti dan uništi studentica koja vjerojatno jedva spaja kraj s krajem - napisao je jedan.

- Zamislite da zovete policiju jer vam se ne sviđa kako je netko odjeven - rekao je drugi.

"Da sam ja muž, odugovlačila bih s potpisivanjem... Zamislite život s njom?", dodao je treći.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:18 01.10.2022.

Koja princeza sve joj smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije