Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Mislim da sam trudna s dečkom svoje kćeri. Trebam li joj priznati?'

shutterstock
12.06.2020.
u 20:10

Jedna žena tražila je psihoterapeutkinju Deidre za savjet jer se poseksala s kćerinim dečkom, a sada je i propustila mjesečnicu.

“Imam 39 godina i četvero djece. Partner me ostavio prije dvije godine. Od tada, moj život je krenuo nizbrdo i većinu vremena sam pod stresom. Moj bivši partner potpuno je nepouzdan s plaćanjem alimentacije, ne trudi se oko djece, a sada ima i novu partnericu na koju troši novac. Moja najstarija kćer, 17, prije tri tjedna pozvala je dečka da provede noć s nama. No nije se osjećala dobro pa je otišla spavati i ostavila nas je same”, ispričala je za The Sun.

Pogledajte izazov koje su pokrenule majke da provjere koliko su im djeca pažljiva:

Kćerin dečko ima 20 godina, ali, kako ona kaže, zreo je i pun razumijevanja. Ispričala mu je sve svoje probleme, a on ju je tješio. Kada ju je zagrlio shvatila je da se dugo nije osjećala toliko dobro u nečijem društvu. No ipak se odmaknula od njega i otišla u kuhinju. On ju je pratio i počeo ljubiti, a na kraju su se i poseksali pritisnuti uz sudoper. Dogovorili su se da će to biti njihova tajna i da se to nikada neće ponoviti, ali je shvatila da ovaj mjesec nije dobila mjesečnicu i sada sumnja da je trudna. Osjeća se grozno i ne zna treba li sve priznati svojoj kćeri ili šutjeti.

Deidre joj je odgovorila: “Duboko udahnite. Bili ste vrlo ranjivi prema nekome tko vam je posvetio malo pažnje, ali donošenje djeteta u vašu situaciju nije dobra ideja. On neće ostati i biti pravi otac vašem djetetu, a vaša kćer neće vam lako to oprostiti, ako ikad sazna istinu. Vaš prioritet sada je saznati jeste li trudni, a zatim odlučiti što napraviti ako jeste. Ako vam bivši partner ne plaća alimentaciju, potražite pravnu pomoć. Također je važno za djecu s rastavljenim roditeljima da osjete ljubav od oba roditelja pa pokušajte urazumiti svog bivšeg partnera.”

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Komentara 4

VH
volim.hrvatsku65
23:27 12.06.2020.

Tina , dali ti mozes nize od ovoga ????? Tako bih htjeo jednog dana sprcit tebe , a poslije tvoju kcer !!! Sto mislis ???? Ja mislim da si ti bokesno nastrana !!! Ali ne brini i tvoju kcer cee netko isprciti !!!!!!!

DU
Deleted user
21:38 12.06.2020.

što reći na ovo :-D

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:35 12.06.2020.

Znaci decko joj je napravio dijete i opet je trudna sa njim.. Sto je tu cudno??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije