Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte već danas

Mirisno sredstvo za čišćenje tepiha možete napraviti sami kod kuće: Trebaju vam samo dva sastojka!

Facebook
21.11.2020.
u 07:00

Odaberite miris po vlastitom ukusu.

Bez obzira koliko puta usisali tepih, možda ćete i dalje otkriti da ne miriše svježe i čisto. Brojne proizvode možete kupiti za taj završni detalj, ali oni mogu biti skupi i možda nisu prikladni za kućne ljubimce ili malu djecu. Umjesto toga, ova je mama osmislila genijalno rješenje, koje je jeftino i jednostavno za napraviti, kako prenosi Metro.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Emma iz Australije podijelila je svoj jednostavan trik - velikoj vreći sode bikarbone dodate nekoliko kapi mirisnog esencijalnog ulja. Zatim sodu bikarbonu posipate po svom tepihu te ostavite nekoliko minuta da se upije u tepih, a onda sve dobro usišete.

Miris se tako uvuče u tepih, a možete ga birati sami tako što birate miris esencijalnog ulja. No, Emma savjetuje da izbjegavate eukaliptusovo ulje jer može izazvati alergijsku reakciju kod kućnih ljubimaca.

Djevojka na tostu testirala koliko djeluju proizvodi koji štite kosu od topline! Rezultat je nevjerojatan:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije