Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Maria-Mirela Sabljak: Šivat će mi u salonu, želim biti jedinstvena

30.03.2009.
u 22:02

Maria-Mirela Sabljak maturalnu je haljinu odlučila šivati u krojačkom salonu. Izabrala je “Salon mode Banovec” jer joj je, kaže, najvažnije da izgleda jedinstveno.

Slatke pripreme za večer iz snova

Ana Matković: Baka Zdenka besplatno će mi skrojiti haljinu

Petra Andabaka: Kupnja uz maminu pomoć bez lutanja po trgovinama

– Ne želim se pojaviti na maturalnoj večeri u haljini koju ima neka druga djevojka u dvorani ili u haljini koju bih cijelu noć morala popravljati. Hoću se dobro zabaviti i plesati cijelu noć, pa i haljina mora biti praktična – objašnjava ona te pokazuje fotografiju kreacije u kojoj se pjevačica Beyonce prošetala crvenim tepihom.

Šivanje po narudžbi stajat će je nešto više nego kupnja gotove haljine, no nije joj žao jer je sigurna da će se materijal koji je odabrala pod vještim rukama Silvije Banovec i njena tima pretvoriti u pravo malo remek-djelo neobičnog kroja. Izbor haljine, objašnjava ona, tek je prvi korak u dotjerivanju za maturalnu večer.

– Kosa mi dotad vjerojatno neće narasti dovoljno za frizuru koju želim pa ću u nju ugraditi ekstenzije, a ista je stvar i s noktima. Znam da sve to dosta košta, no ipak se maturira jednom u životu – samu sebe tješi Maria-Mirela. Uštedjet će, kaže, na šminki jer joj je prijatelj vizažist obećao popust. Torbica koja paše uz haljinu neće biti skuplja od 200 kuna, a nakit će joj, nada se, netko darovati za rođendan. Dojam ne bi bio potpun bez novih cipela.

– One prije svega moraju biti udobne da ne bih morala presjedjeti cijelu večer za stolom natečenih nogu. Cijena ne smije prijeći 1000 kuna jer ću nakon svih tih izdataka bankrotirati – istaknula je Maria-Mirela. (ir)


Ukupno: oko 4700





HALJINA
: 2800 kuna
CIPELE: do 1000 kuna
TORBICA: do 200 kuna
NAKIT: -
ŠMINKA: oko 200 kuna
FRIZURA: oko 400 kuna

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije