Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Triactive plus

Manji trbuh ili bedra za samo par tjedana? Moguće je!

poliklinika milojević
Foto: Maja Kljajić
1/4
08.01.2016.
u 13:36

Blagdani su iza nas i sigurno sve zanima kako se na najbrži mogući način riješiti viška kilograma

Božićni i novogodišnji blagdani su vrijeme kada se svi malo opuste s unosom viška kalorija. Purica s mlincima, sarma, francuska salata, kolači, samo su neke slasne delicije kojima većina nas nije mogla odoljeti proteklih nekoliko dana.

Blagdani su iza nas i sigurno sve zanima kako se na najbrži mogući način riješiti viška kilograma. Ako želite manji trbuh ili bedra u samo nekoliko tjedana s Triactive plus tretmanom u Poliklinici Milojević ćete vratiti tijelo u željeni oblik.

Triactive Plus je najbolja tehnologija na tržištu za nekirurško oblikovanje tijela i jedina koja postiže vidljive rezultate. Poliklinika Milojević tu tehnologiju je prva dovela u Hrvatsku i širu regiju, jer prva i jedina na tržištu objedinjuje 3 različite tehnologije: ultrazvuk, radiofre - kvenciju i laser. Triactive Plus koristi čak 6 različitih nastavaka na jednoj platformi tako da jednako efikasno tretira lice i tijelo.

Aparatom se u samo 5 tretmana možete riješiti celulita, smanjiti obujam masnih naslaga (trbuh, ruke, bedra, podbradak, leđa itd.), zategnuti kožu (lice, trbuh, ruke, podbradak itd.), pomladiti kožu lica i tijela ili pak napraviti anti-aging lica. Rezultati su vidljivi odmah nakon zahvata, te pacijenti često izgube po par centimetara obujma u tretiranim regijama. Pacijenti su oduševljeni jer rezultati koji se postižu su fantastični. Odmah nakon jednog tretmana pacijenti gube 2-6 centimetra obujma na trbuhu, rukama, koža izgleda mekanije, ravnije.

Koža na rukama se zateže, celulit nestaje, trbuh se smanjuje, i to sve nakon samo 5-10 tretmana, a tretmani se mogu raditi svaki tjedan. Postižu se daleko najbolji rezultati na tržištu kada usporedimo Triactive Plus sa drugim mašinama. Tretmani su ugodni i nema apsolutno nikakvih nuspojava. Laserska limfna drenaža otvara limfu i cirkulaciju te su suvišne masne naslage na ovaj način potjerane iz tijela.

>>Oblikujte svoje tijelo i riješite se masnih naslaga bez vježbanja i odricanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije