Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Postala udovica poslavši muža na kauč, a sada je s njegovim bratom!

Ugušio se, ali nikada nije objašnjeno zašto...
12. srpnja 2017. u 10:07 3 komentara 7090 prikaza
veza i svađa
Foto: Thinkstock

Ashley Murrell postala je udovica nakon svađe s mužem kojeg je poslala da spava na kauču. Umro je u snu, a nesretna je žena ujutro pronašla tijelo. Ugušio se, ali nikada nije objašnjeno zašto.

seks nije muka Poza ova, ona, a vruće kao u paklu. Stručnjaci kažu: Ovo ne propuštajte!

Ovaj tragičan događaj za Murrell je postala velika lekcija. Parovima savjetuje obvezno rješavanje problema pije odlaska na spavanje, piše Metro.

– Osjećam se tako krivom. Tako sam bila ljutita što sam ga natjerala da spava na kauču. I dandanas mi je teško kad se sjetim da sam mu posljednje riječi izgovorila u bijesu – rekla je Murrell.

– Gubitak mog Mikeya promijenio je moj pogled na život. On je prekratak za ljutiti odlazak na spavanje i propuštanje trenutaka koje možete provesti s obitelji.

Iz tragedije je izrasla i ljubavna veza s bratom prerano umrlog muža, i to samo tri mjeseca nakon smrti. Chris i ona zajedno odgajaju troje posvojene djece. 

Seks PRAKTICIRATE LI? Žene otkrile kakav im je seks tijekom menstruacije Neobičan par ČUDNO ILI NE? U stabilnoj su vezi 3 godine, a nikad se nisu vidjeli Par vječna dilema Tko koga više treba, žene muškarce ili muškarci žene?
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka