Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li ih?

Ovo su situacije koje su kod žena 'trigeri' da se upuste u varanje

Varanje
Thinkstock
07.07.2017.
u 07:55

Kada je veza na klimavim nogama, dobro je širom otvoriti oči i prepoznati nove situacije koje mogu odvesti ženu u zagrljaj nekog drugog

Teško je baš uprijeti prstom u nekoga i biti sto posto siguran da ta osoba vara, osim ako je niste uhvatili u preljubu ili našli dokaze.

Žene će se u rijetkim situacijama odlučiti na varanje, a ako su u sretnoj vezi, gotovo nikada.

Kada je veza na klimavim nogama, dobro je širom otvoriti oči i prepoznati nove situacije koje mogu odvesti ženu u zagrljaj nekog drugog.

Ima 25, 30 ili 35... možda 40

Okrugli rođendani i oni na pola desetljeća potiču žene na razmišljanje o tome što su napravile i postigle u proteklih pet ili deset godina. Ovakvi upitnici iznad ženine glave vode je u promišljanje o odnosima s voljenom osobom i članovima obitelji, karijeri i analizi svega onoga što je planirala, a nije ostvarila. Sve te neostvarene želje i planovi mogu je "baciti" u zagrljaj drugoga, objašnjava Don-David Lusterman, psiholog i autor knjige sa savjetima kako preživjeti prevaru "A Survival Guide".

Broj žena koje se odluče iskušati nešto novo i prevariti partnera utrostručuje se u vrijeme njihovih "okruglih" rođendana ako je žena nesretna u odnosu koji ima sa svojim partnerom, pokazalo je istraživanje portala infidelity.com.

Sama je na rođendan ili za Novu godinu

Ovo su situacije kada nijedna žena ne želi biti sama. Svoj rođendan ili ispraćaj Stare i doček Nove godine želi provesti u dobrom društvu i u nečijem zagrljaju. Ako se dogodi da ženin partner ode na neku drugu stranu u spomenutim situacijama i ostavi je samu, raste vjerojatnost da će žena pasti pod utjecaj slobodne prilike i "utapanja tuge i razočaranja". Spriječite tu situaciju i ostanite uz svoju odabranicu u njoj važnim trenucima.

Promovirana je

Žene žele ispuniti svoj potencijal i ciljeve. Kada postigne neke postavljene ciljeve, primjerice u karijeri i dođe na neku visoku poziciju, iduće pitanje koje se može postaviti u ženinoj glavi jest "A što sada?" pojašnjava Bonnie Eaker Weil, liječnik i autor knjige "Can We Forgive Adultery? Staying Not Straying." Vjerojatnost je veća da će si žena zatim postaviti nove izazove, okrenuti se slaganju svog života i odnosa s ljudima oko sebe. One koje su u vezama koje ih ne ispunjavaju, mogu biti u iskušenju da sreću pronađu u nekom novom prije nego što postojeću vezu prekinu.

Puno zarađuju

Moderno doba donijelo je ženama veći napredak na poslovnom planu i ostvarenju karijere. Poduzetnice koje dobro zarađuju vjerojatnije će biti slobodnije u upuštanju u afere i varanju partnera. One su neovisne i samostalne pa time i slobodnije iskušavati sreću na drugim "teritorijima". Sveučilište Washington provelo je studiju u kojoj su dobiveni rezultati pokazali da osobe koje zarađuju više od $75,000 godišnje, 1,5 puta više upuštaju se u izvanbračne afere u odnosu na osobe koje zarađuju $30,000 ili manje.

Sumnja da je partner vara

Svaka prevara je neugodna, ali ako žena sumnja da je njezin partner vara, svoju će "osvetu" servirati hladnu. Odnosno, nakon što sumnja već neko vrijeme, žena će se vjerojatnije i sama odlučiti na aferu kako bi "izliječila" svoje rane, ali i podigla razinu samopouzdanja koja je drastično pala nakon sumnje i spoznaje da je partner vara. To je veliki udarac na ženin ego i vjerojatno će potvrdu da je još uvijek poželjna i nekome privlačna dokazati sebi upravo na taj način.. 

Komentara 5

KA
Karizma
08:50 07.07.2017.

Imao sam jednog prijatelja koji je saznao da ga zena vara i pretukao je a njezin odgovor je bio MOZES ME TUCI ALI NE MOZES UBITI VRAGA U MENI. Tako da od tih filozofiranja nema nista vec ako je vrag u njoj bjezi sto dalje.Rijetko koja zena nije prevarila muza

JU
jurajuric116
10:39 07.07.2017.

žene varaju i više nego muški. samo smo mi muški glupi i mislimo si "ma nebi ona". nebi vraga, par slatkih riječi i diskrecija i ona odma daje cucu. naročito mlađi naraštaji od 1985 pa na manje. pokvarene su totalno. imaju prirodni instinkt da dok im je Johny u visini glave, same ga povuču u grlo. varaju na svakom koraku, ali su puno puno diskretnije nego muški, to je cela priča.

DU
Deleted user
16:07 07.07.2017.

Bla bla bla, postoje dvije vrste, koje se vole fukat i koje ne vole. Koje vole će to i raditi, pogotovo ako mogu sakriti i ako ih nije previše strah da će dobiti šaku u glavu ili nogu iz stana kroz prozor (dakle imaju šonjavog muža, iliti naprednog urbanog liberalnog ljevičara :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije