Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratite pažnju

Jedna navika partnera otkriva da možda i nije tako vjeran

Shutterstock
16.05.2020.
u 07:00

Odlaganje mobitela ekranom prema dolje puno govori o povjerenju, možda su vam promakli još neki znakovi, kažu stručnjaci

Postoje mali znakovi koji mogu ukazati na to da vam partner baš i nije vjeran onako kako se čini, piše The Sun.

Jedna mala, na prvi pogled nevina, navika ukazuje na nevjeru, a to je ostavljanje mobitela na stolu ili polici ekranom prema dolje.

U videu možete poslušati ljubavne savjete kumica s placa:

Melissa Ferrari, stručnjakinja i savjetnica za ljubavne odnose iz Sydneya, kaže kako imate potpuno pravo suočiti partnera s ovom navikom i pitati zašto je to tako. "Nakon nekoliko godina veze odjednom je partner počeo odlagati mobitel ekranom prema dolje? To je alarm, a još jedan znak je uvijek ugašen zvuk."

"Ako je to odnedavno počelo vrlo je vjerojatno da vam je još niz sitnih, jasnih znakova nevjere potpuno promaknulo", tvrdi Melissa i dodaje da su distanciranost i gubitak interesa u vas jasni znakovi da se nešto događa, partner djeluje kao da je stalno odsutan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije