Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži savjet

'Izbjegavam seks s djevojkom jer ne mogu prestati razmišljati o svojoj bivšoj'

Shutterstock
28.05.2021.
u 21:25

Isprva je mislio da je donio ispravnu odluku, ali sada mu smeta što njegova nova djevojka nije toliko seksualno odvažna kao njegova bivša.

- Nedavno sam počeo izbjegavati seks sa svojom djevojkom jer želim ponovno pokušati s bivšom. Razveli smo se prije dvije godine, a u braku smo bili 19 godina te imamo troje djece zajedno - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Miješanje njezinog brata u njihov brak je razlog njihove rastave. Isprva je mislio da je donio ispravnu odluku, ali sada mu smeta što njegova nova djevojka nije toliko seksualno odvažna kao njegova bivša. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Nedostaje mi njezina strast i naš avanturistički seksualni život. Isprobali smo razne seksualne igračke i igranje uloga, ali moja djevojka neće imati seks ni s upaljenim svjetlima. Nedavno sam morao razmišljati o svojoj bivšoj da bih se uzbudio - nastavio je.

- Razgovarajte sa svojom djevojkom o tome kako biste željeli biti strastveniji u spavaćoj sobi. Objasnite koliko vam je ovo važno. Ako vaše srce još uvijek nije u trenutnoj vezi, nije pošteno nastaviti. Morate joj reći da ne vidite zajedničku budućnost, ali pripazite sa svojom bivšom ženom. Razmotrite kako možete dovesti do stvarnih promjena. Za početak biste trebali uspostaviti jasne granice kada je riječ o njenom bratu - odgovorila mu je Deidre.

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije