Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti

Maja se pohvalila novom slikom sa sinom, a uslijedila je prozivka drugih mama: Malo je prerano za to

Foto: Instagram screenshot
1/8
27.05.2021.
u 14:27

Nakon što je objavila sliku sa sinom, pjevačici su se javile druge mame i dale joj neke savjete.

Maja Šuput pohvalila se novom fotografijom svog sina Blooma. Objavila je fotografiju snimljenu na terasi jednog zagrebačkog restorana, a uz pohvale kako je maleni presladak i uz komentare kako jako sliči na Majinu mamu javile su se i neke mame i prozvale su Maju zbog toga što joj sin već sjedi. 

"Bebica već sjedi? Da, već sam i prije vidjela, malo je prerano. Valjda je to danas moderno...", "Prije 14 godina nije bilo. Lako za "novo" moderno, al bebici ode kičmica. Očito joj to baš nema tko reći, možda pročita", "Majice, bolje bebicu u poluležeći položaj, nemoj da još sjedi", napisale su joj na Facebooku neke mame. U intervjuu koji nam je nedavno dala Maja je rekla kako su ona i suprug Nenad Tatarinov podijelili obveze oko sina i nisu koristili ničiju pomoć pa ni onu baka-servisa, a ispričala nam je i kako se nosi s buđenjem po noći.

Foto: Facebook/TS Auris

– Sigurno je 20-godišnji staž u nespavanju pomogao. Jasno da je meni malo lakše nego drugima jer mi je potpuno prirodno biti umorna, biti budna po noći i drugi dan funkcionirati normalno. Ovo je malo drukčije jer je san isprekidan s obzirom na to da svaka tri sata ide hranjenje. Čak ni ja nisam navikla na takvu vrstu nespavanja i prisilnog buđenja. Priznajem, ipak je to neka druga vrsta umora, ali ne ona za koju ću reći da je preteško i da se gubim od umora. Nije bilo tako strašno, ali definitivno razumijem kad netko kaže da pada u nesvijest od umora i osjeća se kao zombi – rekla nam je Maja.

Ključne riječi

Komentara 14

SK
skupiduša
15:32 27.05.2021.

Mislim da će malac za koji dan i prohodati i progovoriti!. Još ne vidjeh ovako napadnog obavještavanja o djetetu; od začeća, slikanja embria pa nadalje, izgleda da je to isticanje i nametanje sebe jedina briga i posao koji obavlja.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:11 27.05.2021.

zašto ljude trujete ovim?

ZV
zvezdomor
17:14 27.05.2021.

Ovo je neka udruga photoshopiranih zjevajućih nakarada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije