Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni editorijal

Iva Šulentić otkrila nam je kad se osjeća najprivlačnijom

Iva Šulentić
Foto: Franjo Matković
1/6
29.03.2014.
u 15:44

Voditeljicu Ivu Šulentić odjenuli su hrvatski dizajneri Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Envy Room, Ana Maria Ricov i Martina Felja čije su najnovije kolekcije predstavljene na ovogodišnjem Perwoll Fashion.hr-u

Mlada televizijska i radijska voditeljica i glumica Iva Šulentić prepustila se u naše ruke te postala glavnom zvijezdom broja od glave do pete odjevena u hrvatski dizajn.

No, što lijepa Iva nosi kada nije u kreacijama domaćih dizajnera i kako se odijeva za svaki dan?

“Sama sam sebe već uvjerila da sve iz mog ormara ide sa svime, pa tako nastaju i moje kombinacije. Ipak, one su postale smirenije i više nisu toliko eklektične, ali se s godinama povećala količina odjeće u ormaru pa imam i veći izbor.”

No, Iva otkriva da se najprivlačnije osjeća kada je zadovoljna sobom.

Foto: Franjo Matković

“Nema tog afrodizijaka kao sreća koja dolazi iznutra, ma koliko to bilo klišej. Mogu na sebi imati prastare traperice i startasice na nogama, ali ako sam naspavana, sita, okružena pozitivnim ljudima i dolazi mi da skačem od sreće – sve sam si! A ponekad pomogne i crveni ruž na usnama.”

Kada je o modnim trendovima riječ, mlada voditeljica priznaje da se još uvijek nije informirala o tome koji su aktualni trendovi, jer takve stvari uvijek mogu pričekati, no izdvaja što ju je od trendova najviše razveselilo i što po njezinu mišljenju nikada ne izlazi iz mode.

“Budući da sam ljubiteljica ravnih cipela, posebice oxfordica, drago mi je da ih napokon mogu nositi a da me ne pitaju jesu li to cipele od dečka. Balonere obožavam, ali oni su klasik, a klasici su uvijek u trendu!”

Bilo da je riječ o obući ili klasicima poput balonera, Iva se vodi jednostavnim pravilom da je manje zapravo više. Ali to pravilo ne primjenjuje i u ostalim segmentima života, posebice kada su u pitanju putovanja.

“S putovanja se, ma koliko ona kratka bila, uvijek vratim kao nova, čiste glave i poletnoga tijela. Nekada mi se teško vratiti i nedostaje mi barem još jedan dan, a nekada povratak dođe baš u idealno vrijeme.”

Kada se vrati s putovanja, Iva kao suvenir najčešće ponese tradicionalne recepte koje kasnije sama priprema.

“Doma najviše spremam talijansku i meksičku hranu, ali kako zaista ne zazirem od raznih okusa, isprobala sam mnogo toga i ne znam koja mi je kuhinja najbolja, jer je svaka posebna na svoj način.”

Bez obzira na njezine kulinarske sposobnosti, simpatična Iva ipak nije završila u kuhinji luksuznog restorana s kuharskom kapom na glavi, već se pronašla u televizijskom novinarstvu u kojem je od svoje dvanaeste godine.

“Ono što sam naučila vrijedi i u poslu i u životu općenito, a to je da je bitno cijeniti ljude kojima si okružen i sa svima biti iskren. Nekad je to teško, nekada su potrebne rukavice, nekada moramo stisnuti zube pa kasnije udarati glavom o zid.”

Također dodaje da od svih ljudi oko sebe svakodnevno uči, uočava i pozitivne i negativne stvari.

“Uvijek treba učiti i rasti bez prestanka i trenutačne satisfakcije, jer tko visoko leti, nisko pada. Zbog toga je bolje uvijek biti blizu zemlje, u mirnim vjetrovima i smireno pratiti svoju putanju.”

S obzirom na to da se vrlo mlada upustila u posao koji uključuje pojavljivanje na malim ekranima, zanimalo nas je kako su Ivini vršnjaci reagirali na činjenicu da se pojavljuje na televiziji, a evo i odgovora:

“Nemam osjećaj da su me drukčije gledali. Posao na televiziji bio je moj hobi u vrijeme školskih dana i nastavak mojih sudjelovanja u dramskim grupama u školi i u Zagrebačkom kazalištu mladih. Koliko znam, o tome se nije govorilo, ali daleko od toga da sam zbog toga bila omiljena u društvu!”

Foto: Franjo Matković

Osim voditeljske palice, velika Ivina ljubav su i glumačke vode kojima odlično pliva. No, da mora birati između jednoga i drugoga, što bi odabrala?

Mogu na sebi imati prastare tenisice i startasice, ali ako sam naspavana, sita, okružena pozitivnim ljudima i dolazi mi da skačem od veselja – sve sam si na

“Provela sam divnih desetak godina u ZKM-u, prošla razne seminare i radionice te do srži ušla u glumu i glumu volim iz svega srca. Voditeljstvo je pak posao u kojem se također konstantno mora raditi na sebi, na dikciji i na govoru tijela.

Upravo zato što su ta dva posla toliko slična, a opet tako različita, doista bi mi bilo teško odlučiti se za jedno, pa mi je drago što ne moram.”

Kako nam je na svako pitanje uzvratila diplomatskim odgovorom u istom tonu, Iva nam daje odgovor na pitanje koji su joj projekti na kojima je do sada radila možda najdraži.

“Upravo zbog toga što sam sa svakoga projekta ponijela nešto, u obliku poznanstva, iskustva i novonaučenih stvari, svi su mi projekti jednako dragi. Jedina je razlika u vremenu koje sam provela radeći na njima, na nekim sam projektima sudjelovala jednokratno, a neke sam sa zadovoljstvom radila godinama”, zaključuje Iva.

>>Plavokosa ljepotica Jelena Rozga status zvijezde opravdava i svojim modnim stilom

>>Strastvena i moćna Lejla Filipović: Vlastiti dućan? To je nešto što želim već 10-ak godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije