Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva

Plavokosa ljepotica Jelena Rozga status zvijezde opravdava i svojim modnim stilom

Jelena Rozga
Foto: Tomislav Dolenec
1/5
22.03.2014.
u 14:17

S vizurom velegrada u pozadini, pred objektivom fotoaparata zablistala je Jelena Rozga. Gorljiva modna eksperimentatorica kao riba u vodi snašla se i u ovom modnom editorijalu

Ona ima glas, stas i zaraznu karizmu, a svojim nastupima i zabavnim hitovima priuštila si je status kraljice hrvatske estrade.

Plavokosa ljepotica Jelena Rozga status zvijezde opravdava i svojim modnim stilom za koji kaže da je oduvijek bio povezan s glazbom.

"Na sceni dizajnerska kreativnost može najviše doći do izražaja jer je to mjesto gdje pravila i trendovi ne postoje. Danas je izgled vrlo bitan jer na ljude ostavlja snažan dojam pa publici treba ponuditi ne samo najbolju pjesmu nego i uvijek svjež te zanimljiv vizualni identitet."

Foto: Tomislav Dolenec

Foto: Tomislav Dolenec

Pjevačica dodaje da je na pozornici spremna na svakojake modne eksperimente i pritom voli biti nepredvidljiva, no kada je riječ o privatnom odijevanju daleko od svjetla reflektora, tada njeguje ležeran stil koji se vrti oko tenisica, traperica i jednostavnih majica.

-"Pozornica je mjesto gdje odijevam scenske kostime koji su namijenjeni svjetlima reflektora i takvu odjeću ne nosim svakodnevno na ulici, jednako kao što i ležerni stil u kojem sam svakodnevno ne mogu odjenuti na pozornici. Modne igre su za scenu i u tim transformacijama uistinu uživam! Nisam tip osobe koja odjeću odabire prema brendovima, nego kupujem ono što mi se sviđa te kombiniram skupu i highstreet odjeću."

Jelena je već dugo na domaćoj glazbenoj sceni, a od vremena kada je pjevala u grupi Magazin pa sve do danas mnogo toga se promijenilo, a kada se prisjeti svojih početaka, prvih nastupa, frizura i odjevnih kombinacija, kaže da je to podsjeća na početničke greške iz kojih je učila.

Foto: Tomislav Dolenec

"Vremena se mijenjaju, moda se mijenja. Kada danas gledam neke stare fotografije, vidim dosta toga što bih danas drugačije učinila, ali u tom trenutku to se činilo kao najbolje rješenje. Možda nisam znala, možda sam baš tada tako htjela, ali iz svakog svog koraka sam učila i učim još danas."

Međutim, jedna od stvari koje Jele, kako je od milja zovu prijatelji, zasigurno ne bi mijenjala jest fizički izgled o kojem se, iako priznaje da je prava lijena Splićanka, svakodnevno brine baveći se sportom te se daje u ruke svojih vjernih “beauty” saveznika.

“Čovjek prije svega mora voljeti sebe i samim tim brinut će se o sebi i svome izgledu. Vrlo sam redovita što se tiče posjeta doktorici Noli na njegu lica, a o mojoj kosi brine se Opium i moj dragi prijatelj Martin Posavec. Što se tiče vitke linije, moji su koncerti moja teretana. Na svu sreću ima ih puno pa sam u super formi!”

Foto: Tomislav Dolenec

Iako tvrdi da atraktivan fizički izgled nije od primarne važnosti u njezinu poslu, ali da uvelike pomaže, Jelena na svoj posao gledao kao na “poziv”.

“Mislim da je pjevanje odabralo mene, a ja sam taj poziv prepoznala i predala mu se. Ne možete protiv onoga što vam je suđeno, a meni je suđeno da pjevam. Od trenutka kada sam uzela mikrofon u ruke znala sam da je to ono što volim i što me čini sretnom.”

Tijekom godina na sceni lijepa pjevačica u svoj bogati glazbeni staž uspjela je uvrstiti i brojna priznanja i nagrade koje joj puno znače.

“Svaka je nagrada potvrda napornog rada, bilo da je ona od struke ili od publike i na svakoj sam neizmjerno zahvalna. Ipak, one nagrade koje publika odabire one su koje za mene imaju posebno značenje. Ovaj posao radim zbog publike i svaka njihova nagrada u mome srcu zauzima posebno mjesto!”

Foto: Tomislav Dolenec

Pitanjem čime bi se bavila da nije pjevačica Jelenu smo zatekli bez spremnog odgovora.

“Uistinu ne znam i trenutačno ne mogu zamisliti da se ičim drugim bavim. Glazba nije moj posao, ona je moj život.”

No teret slave svima je dobro poznat pa se tako ni ona ne može oduprijeti zlim jezicima s kojima se nerijetko suočava.

“Ne možete se svima svidjeti niti vas mogu svi voljeti. Bilo je zbilja mnogo tračeva o meni, no ja sam odavno naučila da me ne dodiruju.”

Daleko od tračeva koji nju ne diraju, doznali smo što dira Jelenine prijatelje.

“Svi moji prijatelji zasigurno će vam reći da mi je mana kašnjenje i u tome sam nepopravljiva. O vlastitim vrlinama mi je teško govoriti, no u poslu sam predana, a u prijateljstvu i ljubavi odana.”

Osim bez prijatelja, kaže da ne može živjeti bez svoje obitelji, psa Ringa, ljubavi i mora, a čemu ju je život naučio?

“Budi dosljedna sebi, vjeruj u svoje snove i ne odustaj od njih ma koliko se u određenom trenutku činili daleko!”

Iako priznaje da ima još mnogo neostvarenih želja i nedosanjanih snova, zaključuje da je upravo to ono što je tjera naprijed i motivira, a u cijelom procesu otkrila je i formulu sreće.

“Okružite se sretnim ljudima i postat ćete poput njih.”

>>Jelena Rozga pokazala seksi dekolte

>>Jelena Rozga uzima pauzu: Voljela bih imati dijete

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
19:52 22.03.2014.

pored stvarno lijepih hrvatica vi pisete o ljepoti ove ocvale brinete ili nekakvoj uciteljici iz sibenika cije fotografije odmah pobijaju naslov? pa prosecite samo splitom, naci cete u pol vure bar 20 neusporedivo ljepsih djevojaka od rozge...sam kaj one niti ne zele niti nemaju koga da plati da se o njima pise...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije