Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva

Strastvena i moćna Lejla Filipović: Vlastiti dućan? To je nešto što želim već 10-ak godina

Lejla Filipović
Foto: Franjo Matković
1/7
05.02.2014.
u 09:19

Seksepil inspiriran strastvenim crno-bijelim kontrastima okruženje je u kojem se prelijepa Lejla Filipović savršeno snašla.

Bivša misica, lijepa i elegantna Lejla Filipović oduševit će vas svojom modnom pojavom.

Slovi za profinjenu i jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. Za Divu je pozirala u crno-bijelom izdanju bezvremenske elegancije. Sama svoj modni stil i izričaj opisuje isključivo kao ženstven.

“Volim elegantne stvari upotpunjene trendi komadima. Lagala bih kada bih rekla da ne pratim trendove, ali ne pratim ih baš slijepo. Ne smatram se trendsetericom i ne moram imati baš sve komade odjeće, torbu ili cipele koje su "in" i nositi nešto samo zato što je u modi.”

Uvijek besprijekorno odjevena Lejla kaže kako posjeduje stvari koje imaju i emocionalnu vrijednost.

“Imam dosta stvari koje rado nosim već godinama jer su praktične, nosive i bezvremenske. Teško se rastajem od stvari koje sam dobila od bliskih ljudi iako te stvari ponekad godinama ne nosim. Među omiljenima nalaze se i dvije torbe koje sam dobila za rođendane od supruga te dvije kožne suknje koje je moja majka nosila kada je bila u mojim godinama.”

Lijepa 37-godišnjakinja često se može vidjeti na modnih događanjima. Napominje kako su domaći dizajneri cjenovno sve pristupačniji, dok su neki od njih još uvijek tvrd orah.

“Ima jako puno dizajnera čiji rad cijenim, a među njima svakako su Matija Vujica, Sonja Lamut, Juraj Zigman... A kada poželim nešto kratko i seksepilno, obvezno biram dvojac Elfs. No volim i njihove trenirke, tople vunene kape i pernate jakne. Moram spomenuti i omiljenu dizajnericu Aleksandru Dojčinović jer teško bi mi bilo nabrojiti sve stvari s njezinim potpisom koje imam u garderobi. Radi sjajnu, nosivu i kvalitetnu odjeću i već se veselim njezinoj novoj kolekciji.”

Cijeni i radove mladih dizajnera, Manuela Maligeca i dvojca Twins by Begović i Štimac. Koliko god voli domaće dizajnere, strana joj je dizajnerska odjeća – strana.

“To naravno ne znači da je ne bih htjela posjedovati, nego su mi te stvari jednostavno preskupe. Ne vidim smisao da neku torbicu otplaćujem nekoliko godina. Kupujem prema svojim mogućnostima. Ne volim izdvajati velik novac da bih kupila nešto što će mi ionako brzo dosaditi. Eventualno bih za cipele ili torbu bila spremna izdvojiti malo veću svotu.”

Bivša misica ne voli zlonamjerne kritike, dok joj mnogo znači mišljenje njoj bliskih i kompetentnih ljudi.

“Priznajem, drago mi je kada me pohvale. Naravno, supruga ponekad pitam za mišljenje. Premda, ipak ja više utječem na njegov stil odijevanja nego on na moj. Uglavnom mu se sve sviđa, a kada mu se ne svidi, onda se mrvicu naljutim na njega.”

Kupuje li odjeću namjenski ili usput, ako joj se nešto svidi?

Volim šoping, volim kupovati, kako sebi tako i drugima. Radujem me kad mogu razveseliti supruga, djecu i prijatelje. Obično kupujem namjenski, ali dogodi se i da negdje u prolazu ugledam nešto pa to bude ljubav na prvi pogled. Veseli me odlazak na Dolac, u kvartovski dućan, to čak i ne moraju uvijek biti krpice. Nikad mi nije žao izdvojiti više novca za hranu i nastojim uzimati kvalitetne namirnice i svaki dan kuhati svojoj obitelji."

Iako više ne hoda modnim pistama te se sada našla u ulozi supruge i majke, nedavno je sa suprugom Tarikom za jednu zlatarnicu dizajnirala liniju nakita.

“U planu je naravno nastavak suradnje i dizajniranje nakita, ali još je sve samo na planovima. O vlastitoj modnoj liniji nisam razmišljala, ali o svojem dućanu apsolutno jesam. To je nešto što želim već desetak godina, ali jednostavno nije bilo prilike te se neke stvari nisu poklopile. Ipak, ne odustajem od te ideje i trenutačno sam u potrazi za adekvatnim prostorom.”

Također, Lejla i Tarik zaštitna su lica brenda kozmetike za kosu te je u tom periodu Lejla promijenila nekoliko frizura i boja za kosu.

Najljepša Hrvatica

“Svaka od frizura mi je na neki svoj način i u vrijeme kada sam je imala bila najdraža. Izdvojit ću bob frizuru sa šiškama i paris chic boju. Jako mi je draga boja koju sada imam jer je vrlo prirodna. Titulu najljepše Hrvatice dobila je 1998. godine, ali ju je i izgubila. Od tada se izbor za Miss poprilično promijenio.

“Bez obzira na svoje loše iskustvo nemam negativan stav prema izborima ljepote. Nekada je to bilo puno glamuroznije i profesionalnije. Nisam od onih koje dijele savjete jer moj je stav da, kao i u svemu u životu, treba vjerovati u sebe. Previše je različitih izbora ljepote, a teška ekonomska situacija logično za sobom povlači i manjak sponzora, što je veliki problem.”

>>Lejla Filipović s godinama izgleda sve bolje, a i stilski napreduje

>>Nosi se... smaragdna haljina. Tko je seksi, a tko suzdržan?

Komentara 12

AM
amarila
11:05 05.02.2014.

Kakav je to glupi naslov "Strastvena i mocna" ? Po cemu je ona mocna ? Samo zato sto je zena Tarika Filipovica ? A to da je strastvena to samo on zna....

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:00 05.02.2014.

već 10 godina želi svoj dućan? pa neka otvori špeceraj... kruh i mlijeko uvijek idu...

DU
Deleted user
12:34 05.02.2014.

Da potpuno glup naslov, Lejla OK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije