Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Inovativna Police optička kolekcija

Police
Foto: Police
1/40
PR
Autor
PR članak
08.09.2015.
u 14:09

Novi imperativi svijeta optike su reducirani volumeni i maksimizirana udobnost

Za novu sezonu, Police predstavlja kolekciju optičkih naočala koja majstorski kombinira klasično s modernim, kako kod oblika, tako i kod materijala, istovremeno zadržavajući urbani stil kao zaštitno obilježje branda i njegovog ambasadora, Neymara Jr-a. Tri ključne riječi nove kolekcije su lakoća, minimalizam i istraživanje.

Uz reducirane volumene i još udobnije materijale, modeli se izdvajaju inovativnim dizajnima i posvećenošću detaljima, često se poigravajući različitim reinterpretacijama brandovog logotipa.

Bogata ponuda za muškarce donosi jedinstvene modele koji kombiniraju dvobojne i pročišćene nijanse te posebne tretmane ručnog četkanja kojima su kod metalnih dijelova kreirani antikni i trendy efekti. Iznimno ženstvena i minimalistička optička kolekcija za pripadnice ljepšeg spola nadahnuta je retro stilovima koji su osvježeni suvremenim obilježjima, udovoljavajući tako potrebama svake žene.

Okrugli i leptirasti modeli izdvajaju se neodoljivim pastelnim nijansama te metalnim krilcima s mat i obojanim krajevima koji dodatno ističu njihov originalan dizajn.

Prodajna mjesta:
Optika Livision, Zagreb
Optika Formula R&R, Zagreb
Optika Luna, Zagreb

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?