Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Potajno se nalazim s majkom najboljeg prijatelja, bojim se da će doznati'

Par
Foto: Getty Images
05.07.2019.
u 20:00

Deidre mu je odgovorila kako je riječ o zaista jednoj usamljenoj ženi ako se upušta u seks s prijateljem vršnjakom svog sina

"Imam nevjerojatno dobar seks s majkom svog najboljeg prijatelja. Imam 18 godina i bojim se da će moj prijatelj sve doznati."

Tim je riječima započeo svoju ispovijest o ljubavnim problemima jedan 18- godišnjak koji s majkom svog prijatelja ima redovite seksualne odnose.

Zna da to nije nimalo u uredu i želi prestati prije nego se dozna, no poznatoj terapeutkinji Deidre požalio se da mu je teško odreći se atraktivne prijateljeve majke i nevjerojatnog seksa koji ima s njom.

Mladićev prijatelj živi nedaleko od njegove tete i godinu je dana mlađi. Zajedno su se igrali još dok su bili djeca. Neko vrijeme se nisu viđali, izgubili su kontakt, no onda su nabasali jedan na drugoga i nastavili druženja. 

Jednog dana, prijatelj je mladića pozvao na pizzu i filmove, no nakon nekog vremena je zaspao. Osamnaestogodišnji mladić nije s emogao namjestiti na ležaju na podu jer je bilo tvrdo i neudobno. Spustio s eu kuhinju kako bi uzeo čašu vode, a dječakova 35- godišnja majka je bila tamo i gledala TV. Počeli su razgovarati i ponudila mu je pivo, rekavši da je dovoljno star za to.

Pitala ga je ima li djevojku i je li ikada bio sa starijom ženom, i kada joj je mladić odgovorio da je slobodan i da nije bio sa starijom ženom, upitala ga je želi li biti. 

Kada je mladić odgovorio da bi volio pokušati, ona više nije oklijevala. Nagnula se iza na ležaj, i počela ga ljubiti što je dovelo do seksa.

Nakon toga mladić se vratio natrag u prijateljevu sobu i zaspao. Iduće jutro žena ga je odvela kući i dobacila mu da je pozvan kad god želi u njihov dom. Kada je ostajala sama kući slala bi mu poruke da se mogu tajno sastati i imati seks, no mladić želi prekinuti to kako netko ne bi doznao. 

Deidre mu je odgovorila kako je riječ o zaista jednoj usamljenoj ženi ako se upušta u seks s prijateljem vršnjakom svog sina, no to bi zaista trebalo prestati, savjetuje mu. Netko će jednom doznati što se događa, a onda će nastati kaos i izgubit će prijatelja. Ako si dovoljno star za seks, dovoljno si star i da odlučiš kad je dosta, poručila mu je Deidre. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije