Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Mojoj ženi više seks uopće nije zanimljiv, ali ja sam premlad da bih ga se odrekao'

Par
Foto: Thinkstock
1/3
07.07.2019.
u 18:45

Kako bi je potaknuo na seksualni odnos, čak je čitao na glas erotske novele, ali nije pomoglo.

"Moja supruga je, čini se, itekako sretna u braku bez seksa. Ali ja nisam!"

Tako je započeo svoju ispovijest 44- godišnji muškarac koji se požalio poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun, tražeći savjet.

Naime, njegova četiri godine mlađa supruga izgubila je želju za seksom, a kako bi to zaista i dokazao, odlučio je provesti eksperiment. Neće poticati nikakav fizički dodir niti spominjati seks sve dok ona sama ne pokaže želju za istim. Odlučio se na ovaj potez kako bi vidio koliko će vremena proći do njene inicijative i želje za fizičkim dodirom. 

Kako bi je potaknuo na seksualni odnos, čak je čitao na glas erotske novele, ali nije pomoglo.

Par je u braku 14 godina, a muškarac smatra kako je prerano da se u svom životu odrekne seksa. 

Deidre mu je poručila kako nije vrijeme za eksperimente u njihovoj vezi. Bolji izbor bi bio da razgovara otvoreno sa svojom suprugom o problemu koji imaju i nađu zajedničko rješenje.

Potrebno je doznati razloge zašto supruga nije zainteresirana za seks i pojasniti joj da je njemu itekako važan taj aspekt veze i braka. Možda ona ne uživa u seksu kao i on, možda su neki drugi razlozi? U svakom slučaju trebalo bi doznati koji su. 

Ključne riječi

Komentara 16

PR
predator57
07:45 07.07.2019.

Miki širok šor,pun koka.

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
19:57 07.07.2019.

Odmah se rastaj. Ne čekaj ni sat vremena.

NE
nemanatrag
20:24 07.07.2019.

Seks je uvijek prljav posebno ako se radi kako treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije