Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
...Ili nešto više

Hrvatica opisala svoj odnos s prijateljem na forumu i pitala ljude: "Je li to zaista samo prijateljstvo?"

Shutterstock
17.12.2020.
u 11:30

Dugo su se samo verbalno šalili, ali odnedavno je tu i fizički kontakt – gurkanje laktovima, ramenima, nogom ispod stola kad sjede jedno do drugoga...

Anonimna žena iz Hrvatske našla se u zbunjujućoj situaciji, pa je za savjet pitala korisnike na forumu Forum.hr. Naime, prije nekoliko godina upoznala je jednog muškarca na folkloru. Oboje su u braku i imaju djecu, ali glazba i slični interesi su ih povezali. 

Svakodnevno se čuju preko poruka, uglavnom si šalju smiješna videa i fotografije, ali nedavno su se počeli šaliti malo perverzno i ''prljavo'', kako opisuje. Toliko su bliski da su čak na jednom putovanju s djecom spavali u istoj sobi, a nakon svakog nastupa s folklorom odveze je kući. Kako ona kaže, on je ''čita kao knjigu'' i prije nego što ona nešto kaže. 

Dugo su se samo verbalno šalili, ali odnedavno je tu i fizički kontakt – gurkanje laktovima, ramenima, nogom ispod stola kada sjede jedno do drugoga...

"Predzadnji put kad sam došla k njemu, dočekao me na vratima i pozdravio prvi. Kada sam pozdravljala njegovu ženu, osjetila sam kako me iza leđa škaklja prstima po struku govoreći mi da uđem", opisala je i dodala da ju je čak počeo zvati nadimcima poput ''mala'' i ''mačko''. Rekla je kako tu ima još mnogo detalja koji je zbunjuju i pita se jesu li oni zaista samo jako bliski prijatelji ili tu ima nešto više.

Njezina objava privukla je mnogo pozornosti, a ljudi su postavljali razna pitanja i dolazili do zaključaka.

Dom za starije postao je viralni hit: Pozivaju sve da njihovim korisnicima pošalju pismo. 😍

Jedan korisnik pitao ju je što ona zapravo želi? Je li u stanju uništiti dva braka zbog malo strasti sa strane? 

"On kaže da ne bi nikada prevario, zato sam zbunjena. Nikada nisam bila tako nesigurna u nešto kao u ovo. On stalno ističe prijateljstvo, a ja se ne mogu opustiti. Inače, lagala bih kad bih rekla da mi ne paše njegovo društvo", odgovorila je.

Netko je ponudio prilično suvislo objašnjenje ženine dvojbe. Ova korisnica, naime, smatra kako način na koji netko shvaća neki odnos, prije svega, kreće iz njegove glave i to je nešto što zvuči dosta logično.

"Stvar je u tome što se on tebi sviđa, pa svemu daješ predimenzionirano značenje, a njemu si vjerojatno u ovoj fazi 'napeta', što ne znači da će ta faza potrajati dulje, niti da će tu išta više biti od pokojeg epiteta", napisala je ta forumašica i dodala da nadimak 'mačko' zaista ništa ne znači.

Što se tiče izjave tog muškarca da nikada ne bi prevario, mnogi su imali svašta reći. "Znam ja jednog koji nikad ne bi prevario pa eto… Dogodilo se već više puta. Da skratimo priču: mislim da mu je do igrica i nekog neobaveznog odnosa. Ono što je bitnije jest zašto ti otvaraš temu na forumu? Očito se i tebi on sviđa. Razmisli je li vrijedno", napisao je jedan muškarac.

Mnogi kažu da ne vide ništa loše u tome da, iako su oboje u braku, imaju takvu bezopasnu zezanciju, a neki su pak postavili zapravo jasno i logično pitanje: "A zašto, ako ste si toliko dobri, ne razgovarate o svemu? Ne biste vjerovali što sve komunikacijom i otvorenim dijalogom možete postići."

Jeste li među njima? Ovi horoskopski znakovi zaljubljuju se na prvi pogled:

1/9

Komentara 5

Avatar Maxich
Maxich
15:06 17.12.2020.

Namjerno ju zavodi i provocira. Ne želi ispasti gad koji vara pa čeka da ona napravi prvi potez. Sigurno ju pred ženom ne bi zvalo Mala ili Mačko.... Tko zna koliko još mačaka taj ima. Očito je naletila na glumca, u najgorem slučaju - narcisa.

TO
torente
13:49 17.12.2020.

Zeli te povalit a uskoro ces doznat i iz prve ruke.

MO
montello
18:26 17.12.2020.

kskvih sve zena ima da voliš muza idjeca onda ne bi varala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije