Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne) uspjeh

Grickalice su krivac što siječanjske dijete nikako ne uspijevaju

slatkisi
09.01.2011.
u 09:00

Siječanjske dijete kod mnogih ne traju dugo i često se pokažu neuspješnima, a stručnjaci imaju novo objašnjenje za to

Siječanjske dijete kod mnogih ne traju dugo i često se pokažu neuspješnima, a stručnjaci imaju novo objašnjenje za to. Planovi o zdravoj prehrani ne uspijevaju zbog nesposobnosti da prestanemo jesti razne grickalice.

Studija proizvođača kruha Hovis pokazala je kako svaka sedma žena dnevno unese pet ili više slatkih i slanih zalogajčića i u prosjeku 1092 visokokalorična zalogaja tijekom godine.

Ljubav prema slasticama krivac je za neuspjeh dijete, a prosječna žena godišnje pojede 129 paketića čipsa, 127 čokoladica, 77 kolača i 133 keksa godišnje, prenosi portal Marie Claire. Više od 2000 intervjuiranih žena priznalo je kako nezdravu hranu jedu najmanje dva ili tri puta dnevno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije