Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Turistička patrola

Gourmet delicije iz virtualnog restorana

Pazite, riječ je o vrhunskom restoranu u kojem se služe steakovi od crne svinje odležani 25 dana i slične delicije, no ovdje su za dostavu cijene mnogo niže
23. srpnja 2020. u 09:46 1 komentara 202 prikaza
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Virtualni restoran “manjon.hr” u Crikvenici otvorio se ovih dana. Manjon je na fiumanskom druga riječ za – gurmana. Bili smo među prvima koji su isprobali što nude. Vlasnici kultnog restorana “Rubin Kitchen&Wine”, među boljim gourmet restoranima u mjestu, odlučili su – proširiti ponudu. Dostavljaju gourmet hranu koja se naručuje na njihovoj stranici kamo god treba. I u elitne vile, kuće za odmor pa čak i na plažu.

Ljetne prehlade Pazite na zdravlje Pripazite se, s toplim vremenom stižu i ljetne prehlade!

– Nema mnogo filozofije, jednostavnu hranu pripremamo za dostavu na visokom nivou. Recimo, brudet od srdela ima kvalitetnu rajčicu, vino malvaziju li pošip, sol, papar, češnjak, dobar peršin, maslinovo ulje te svježu srdelu ulovljenu jutros – kaže Josip Luka Stipanić (32), čija majka Blaženka priprema hranu.

1 / 3
09.07.2020., Crikvenica - Ilustracije za turisticku patrolu. Brodet od sardela. restoran Rubin Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Pazite, riječ je o vrhunskom restoranu u kojem se služe steakovi od crne svinje odležani 25 dana i slične delicije, no ovdje su za dostavu cijene mnogo niže.

– Zašto bi naši gosti, a sve više je onih bogatijih i elitnijih turista, mogli na ljetovanju naručiti samo pizzu, lignje ili ćevape? Imamo kuće za odmor s četiri ili pet zvjezdica pa i mi domaći moramo pratiti ljestvicu – govori Josip. Fileti srdela punjeni mariniranom tikvicom te panirani u kukuruznom brašnu stoje 68 kuna. Ukusno je. I nešto novo.

 

OCJENE

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 47

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 14

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 15

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno 90

konobar
DRUGA STRANA TURIZMA
Konobar koji radi 11h dnevno cijelu sezonu bez slobodnog dana: 'Ili ću izdržati ili umrijeti'
Pripazite se, s toplim vremenom stižu i ljetne prehlade!