Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manjon.hr

Gourmet delicije iz virtualnog restorana

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
23.07.2020.
u 09:46

Pazite, riječ je o vrhunskom restoranu u kojem se služe steakovi od crne svinje odležani 25 dana i slične delicije, no ovdje su za dostavu cijene mnogo niže

Virtualni restoran “manjon.hr” u Crikvenici otvorio se ovih dana. Manjon je na fiumanskom druga riječ za – gurmana. Bili smo među prvima koji su isprobali što nude. Vlasnici kultnog restorana “Rubin Kitchen&Wine”, među boljim gourmet restoranima u mjestu, odlučili su – proširiti ponudu. Dostavljaju gourmet hranu koja se naručuje na njihovoj stranici kamo god treba. I u elitne vile, kuće za odmor pa čak i na plažu.

– Nema mnogo filozofije, jednostavnu hranu pripremamo za dostavu na visokom nivou. Recimo, brudet od srdela ima kvalitetnu rajčicu, vino malvaziju li pošip, sol, papar, češnjak, dobar peršin, maslinovo ulje te svježu srdelu ulovljenu jutros – kaže Josip Luka Stipanić (32), čija majka Blaženka priprema hranu.

1/3

Pazite, riječ je o vrhunskom restoranu u kojem se služe steakovi od crne svinje odležani 25 dana i slične delicije, no ovdje su za dostavu cijene mnogo niže.

– Zašto bi naši gosti, a sve više je onih bogatijih i elitnijih turista, mogli na ljetovanju naručiti samo pizzu, lignje ili ćevape? Imamo kuće za odmor s četiri ili pet zvjezdica pa i mi domaći moramo pratiti ljestvicu – govori Josip. Fileti srdela punjeni mariniranom tikvicom te panirani u kukuruznom brašnu stoje 68 kuna. Ukusno je. I nešto novo.

 

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 47

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 14

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 15

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno 90

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
14:24 27.07.2020.

Virtualni turizam ovoga lita!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije