Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet tipova braka

Financijska sigurnost i djeca drže brakove, a ne ljubav

'vjencanje ilustracija  brak'
Arhiva VL
09.06.2011.
u 12:05

U polusretnom braku česte su promjene raspoloženja među supružnicima, a u roditeljskom braku središnji je interes razgovor o djetetu

Financijska sigurnost i djeca, a ne ljubav, ono je što često drži zajedno bračne partnere, tvrdi autorica knjige “Brak povjerljivo” Pamela Haag koja razlikuje i pet vrsta “nesretnog” mondenog braka. Polusretni brak karakteriziraju česte promjene raspoloženja i atmosfere među supružnicima. U roditeljskom braku središnji je interes samo razgovor o djetetu, pa se partneri rijetko povjeravaju. Karijerni brak karakterizira to što je jedan od partnera koncentriran na posao, dok drugi uživa u plodovima njegova rada. Brak “sve je u redu” podrazumijeva da je jedan od supružnika dominantna figura, dok je submisivni partner tolerantan na prigovor. Brak na rubu, pak, karakteriziraju česti razgovori o mogućoj rastavi, kao i razdoblja nekomuniciranja i pomirbe.

Komentara 5

MI
mica1111
12:31 09.06.2011.

...ma gluposti...uvijek tu ima i ljubavi...možda malo zaspe,al se opet javi u punom sjaju...:)))

AN
Antiša
18:47 11.06.2011.

26 godina živio sam sa ženom koja je zlostavljala i djecu i mene. Djeca su bila razlog što sam izdržao. Da sam se prije rastao djeca bi pripala alkohiličarki i zlostavljačici jer tako sude naši sudovi...

DR
drug
15:51 12.08.2011.

Financiska nesigurnost drzi brak jer nemas jednostavno izbora ...nazalost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije