Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNI KRITIČAR SE DOSAĐIVAO NA ZAVRŠNOJ VEČERI DOVE FASHION.HR-A

Fashion Guru: Najgora mi je bila Nataša Kos

barbara kolar
Pixsell
27.09.2009.
u 12:36

Odjevne kombinacije poznatih koji su bili u publici nije mogao ocijeniti jer ih još nije dovoljno proučio, no za oko mu je zapeo rajf HTV-ove voditeljice Barbare Kolar kojoj je nešto „stršilo na glavi".

- Ništa od viđenog na ovosezonskom Dove Fashion.hr-u nije me se posebno dojmilo, a najgora mi je bila Nataša Kos. Osim toga, cijelom događaju nedostajao je onaj zabavljački dio jer modne revije nisu samo čisto predstavljanje odjeće, već i show, a toga ovdje nije bilo - komentirao je uvijek nemilosrdan i za loše kritike spreman Fashion Guru modno događanje sezone na trećoj završnoj večeri.

 

Odjevne kombinacije poznatih koji su bili u publici nije mogao ocijeniti jer ih još nije dovoljno proučio, no za oko mu je zapeo rajf HTV-ove voditeljice Barbare Kolar kojoj je nešto „stršilo na glavi".

Za razliku od svoga kolege, modni kritičar Nenad Korkut bio je spreman i pohvaliti trud domaćih modnih dizajnera. Najviše su mu se svidjele kolekcije Ivone Martinko i modne kuće I-Gle. Poznat kao ljubitelj noćnih izlazaka, Korkut se nakon revije ipak nije uputio na after party u zagrebački Lemon Bar, već je otišao na prijateljičinu svadbu.

 

Tijekom revije Korkut je umalo ostao bez mjesta u prvom redu. U jednom trenutku se ustao i otišao van na nekoliko minuta, a u međuvremenu je stigao Fashion Guru koji je sjeo na njegovo mjesto. Nakon što se Korkut vratio, ugurao se između kolege i svoje ženske pratnje koja se morala stisnuti kako bi njezin poznati prijatelj imao dovoljno mjesta. Ipak, Guru nam je kasnije objasnio kako nije došlo do nikakvog nesprazuma jer su ondje i bila postavljena tri mjesta samo nisu točno gledali tko sjeda na mjesto s čijim imenom.

Avangardnu večer Dove Fashion.hr-a obilježila je i glazbena legenda i modna ikona Josipa Lisac koja je došla podržati prijateljice Kseniju Vrbanić (XD Xenia Design) i Branku Donassy.

 

- Rekli su mi da je ovo večer avangarde, ali svi u publici došli su u trapericama - prokomentirala je slavna glazbenica koja se, očekivano, odjenula u tom stilu, s naglaskom na oči koje je našminkala crvenim sjenilom.

Inače članica konkurentskog Cro A Portera, Matija Vuica je najavila kako će se njezine haljine uskoro moći kupiti i u Londonu te da je za njih zainteresirana čak i prestižna britanska robna kuća Harrods.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije