Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top 10

Evo što Hrvati najviše traže na popustima

trgovina,
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
09.03.2017.
u 13:45

Njuškalo otkriva što Hrvati najviše traže u rubrici popusti

Kupovati na akcijama vole svi, no većini je vjerojatno muka kada vide pun sandučić kataloga raznoraznih trgovina. Zbog toga postoji Njuškalo koji u svojoj rubrici popusti donosi većinu akcija i sniženja po dućanima diljem Hrvatske. 

Hrvati tako najviše traže mlijeko na sniženju, a drugi po redu je maslac. Treća najtraženija stvar među popustima su dječje pelene, dok se na četvrtom mjestu među najtraženijim popustima nalazi kava. Na petom mjestu je pivo, a na šestom sir

Jaja su sedma na popisu najtraženijih stvari na popustu, dok je vino zauzelo osmo mjesto. 

Šećer se nalazi na devetom mjestu, a carsko meso na desetom. 

Top 10 najtraženijih stvari u popustima na Njuškalu:

1. Mlijeko
2. Maslac
3. Pelene
4. Kava
5. Pivo
6. Sir
7. Jaja
8. Vino
9. Šećer
10. Carsko meso

>> Znate li koji je najtraženiji auto na Njuškalu? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Komentara 2

SN
snovakor
14:14 09.03.2017.

Sasvim normalno , ... prošetajte centrima i dućanima i ustanovit ćete kako svi malo po malo dižu cijene ... neki dan sam vidio u Konzumu maslac 250g po 19 kn ... halo ... jel to od zlata ? .. pa jel mi moramo krpati rupe svih tih nesposobnih managera koji upravljaju tim firmama ? ... pa ovo stvarno nije normalno ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije