Naslovnica Lifestyle Putovanja

Ovaj hrvatski otok Amerikanci smatraju top nudističkom destinacijom!

Američki portal Brosome, koji je od 2009. do danas postao jedna od top web destinacija za muškarce, donosi tekst o najboljim svjetskim nudističkim mjestima izvan SAD-a
13. veljače 2016. u 18:48 13 komentara 29733 prikaza
'scena...pag...21.08.2005. lokrum snimio:marko lukunic'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Američki portal Brosome, koji je od 2009. do danas postao jedna od top web destinacija za muškarce, donosi tekst o najboljim svjetskim nudističkim mjestima izvan SAD-a, a jedno od njih je i hrvatski otok Lokrum koji je zauzeo 5. mjesto na svijetu.

1. Le Centro Hélio Marin, francuski Montalivet. Smatra ga se pionirskim mjestom za nudiste u svijetu jer je ondje golotinja postala prihvatljivom prije nego drugdje. Na toj se plaži kao rijetko gdje u svijetu, traži da budete posve nagi.

2. Plaža Bellevue, Danska. Europski kontinent je prilično pogodan za nudizam i ima neke od najljepših svjetkih nudističkih plaža uopće. Na ovoj plaži postoje mjesta gdje možete biti posve nagi, ili biti samo u toplesu.

3. Grand Saline, St. Bart. Ovo je mjesto postalo poznato upravo zbog nudističke plaže. A ono je i hot spot za bogate i razmažene gdje često navraćaju superzvijezde.

4. Wreck Beach, Vancouver, Kanada. Netko bi mogao pomisliti da je smiješno razmišljati o golotinju u zemlji poznatoj po hladnoći. Unatoč svemu, kanadska ljeta jesu topla. I zato mnogi ne razmišljaju o tome da ovu plažu mimoiđu, posebno ako vole nudizam.

5. Lokrum, Dubrovnik, Hrvatska. Hrvatska je svakako jedna od zemalja s najljepšim plažama uopće. Ondje svakako znaju kako se dobro 'partija'. Na više od 20 mjesta na ovom otoku možete biti nagi pa zbog čega onda uopće nositi odjeću'

6. Playa El Agua, Margarita Island, Venezuela. Venezuela je sestra Brazilu što se tiče ljepote žena pa ćete ondje zasigurno sresti neke od najvrućih žena na svijetu. Zbog toga ovu plažu treba dobro zapamtiti.

7. Plage de Tahiti, St. Tropez, Francuska. Zemlja romantike u kojoj žive prekrasne žene. Raznovrsnost ne samo kulture, treba imati na umu kad dolazite na ovu plažu. Nećete požaliti.

8. Es Cavallet, Ibiza, Španjolska. Na Ibizu svi dolaze partijati, pa zašto ne biti i na plaži na kojoj je poželjno biti gol?

9. Massarandupió Beach, Bahia, Brazil. Južnoamerikanke su poznate po ljepoti i izazovnosti, a Brazil je svakako zemlja za dobar provod. Ondje se nitko posebno ne brine o tome kako izgleda nego brinu o tome da se odlično zabave.

10. Samurai Beach. Port Stephens, Australija. Ova plaža je jedna najpoznatijih svjetskih destinacija. Naravno da svi ondje odlazi zbog kristalno čistog mora i bijelog pijeska. Ondje možete biti goli, ali i ne morate. 

>> Lokrum - Raj za ljubitelje prirode i nudiste

Elipso

 • Avatar lunar777
  lunar777:

  Daj otvoreno recito da otok hvale homoseksualci.

 • marcel.kocan:

  pa nudistička plaža na lokrumu je gay plaža oduvijek

 • nave:

  Čuj raj za muškarce.Ljudi se žele sunčati i kretati bez odjeće.A što je pakao ako je to raj. Biti u raju sa malom karinom ili?