Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni spektakl

ELFS pokazao koje komade odjeće morate imati u ormaru ove jeseni i zime

ELFS
Foto: PR FOTO
1/14
07.10.2017.
u 10:29

Wild Flower je ime ženske i muške kolekcije za jesen/zimu 2017/18 koju su sinoć predstavili samostalnom revijom u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu

Dizajnerski dvojac ELFS, koji već godinama ispisuje najuzbudljivije hrvatske modne stranice, ponovo je potvrdio zašto je na samom tronu ne samo domaće već i regionalne modne scene.

Wild Flower je ime ženske i muške kolekcije za jesen/zimu 2017/18 koju su sinoć predstavili samostalnom revijom u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu, a sudeći po reakcijama više od 500 uzvanika, modna jesen i zima bit će pravi užitak uz najnovije komade ovih modnih čarobnjaka!

ELFS
1/14

Iznenađenje večeri  bila je jedinstvena Zdenka Kovačiček koja je svojim retro hitom Frka iz 1984. godine započela zabavnu reviju u režiji ELFSA. Hit koji je nastao davne 1984. godine sjajno je poslužio kao uvod u spektakl koji je uslijedio izlaskom manekenki i manekena koračanjem po impresivnoj minimalističkoj pisti dugoj više od 60 metara.  

Jedan od glavnih aduta dizajnera u ovoj kolekciji su haljine na preklop koje dolaze u više dužina, a posebno su atraktivne one najjednostavnije lepršave duge punog kruga s prorezom. Osim elegantnih i ženstvenih haljina koje su zastupljene u svim dužinama, mogli smo vidjeti i sjajna odijela za nju i njega, luksuzne muške i ženske parke za zimske dane i nabrijane kožne jakne. Na pisti su ekskluzivno predstavljene i atraktivne visoke čizme, sexy salonke i plišane sanadale na platformu koje su se sjajno nadopunjavale s preslatkim plišanim torbicama čineći tako kompletiranu i zaokruženu modnu priču.

– Wild flower je jedna od naših najjednostavnijih kolekcija no, istodobno najkompletnija i najsofisticiranija do sad. Kao inspiracija nam je poslužilo poljsko cvijeće koje ima jednu posebnu nenametljivu ljepotu te predstavlja slobodu i drskost, a to je ono što smo htjeli prikazati ovom kolekcijom – rekao je Ivan Tandarić, jedan od dizajnera poznatog dvojca.

– Zadnjih mjeseci radeći na kolekciji, navukli smo se na Nipplepeople i kroz njih smo iznova zavoljeli Zdenku Kovačiček, koja je “divlji cvijet” naše estrade. Presretni smo ipočašćeni što su ovakvi sjajni nekonvencionalni umjetnici bili dio ove naše priče – dodao je Aleksandar Šekuljica.

Među brojim obožavateljima koji su se sinoć okupili na Zagrebačkom velesajmu našla su se i brojna poznata lica hrvatske društvene scene. Podršku domaćem modnom dvojcu dali su tako Jelena Rozga, Nikolina Pišek, Renata Sopek, Lejla Šehović, Mia Dimšić, Ivana Mišerić, Danijela Pintarić, Pamela Ramljak, Ivana Delač Đolo, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Damir Kedžo, Tomislav Petranović, Igor Barberić, Viktor Drago, a stigli su i dizajneri Envy Room, Boudoir, Zoran Aragović te Martina Felja te brojni drugi.

Revija dvojca ELFS ponovo je imala i humanitarnu notu. U suradnji s udrugom „RTL pomaže djeci" prikupljen je novac koji će sigurno razveseliti djecu i uljepšati im nadolazeće blagdansko doma godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije