Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Restoran Nono, Pirovac: Domaće u modernim trendovima

Turistička patrola u Pirovcu
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
02.08.2023.
u 12:01

Restoran Nono, Trg Domovinskog rata, Pirovac

Chefovi i prijatelji Krešimir Rošić i Ivan Maršanić nedavno su preuzeli konobu Nono u središtu Pirovca i jelima spravljenim od tradicionalnih, domaćih namirnica, udahnuli glamur i moderne trendove. Iako su mladi, obojica su 26-godišnjaci, imaju iskustvo stjecano u vrhunskim restoranima.

19.07.2023., Pirovac - Turisticka petrola Vecrenjega lista u Pirovcu. Restoran Nono. Marinirana piletina. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

- Autentični smo, ne želimo raditi sve. Ponudu baziramo na autohtonim, kvalitetno obrađenim namirnicama. Naša filozofija je ponuditi najbolju vrijednost za novac – poručuju.

Izvrsna je divlja, svježa tuna, (steak je 22 eura), ali i lokalna janjetina koju spravljaju s pireom od graška i kremom od kozjeg sira (20 eura). Vinska karta od oko 15-ak vina, kažu, komponirana je tako da svako nepce bude zadovoljeno.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 48

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 14

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 20

Ukupnost ponude (do 5 bodova) 5

Ukupno: 97 (VELIKA ZVIJEZDA)

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije