Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opsesija gumenim natikačama

Djevojka sama sebe naziva 'Crocs kraljicom': Ima 114 pari "crocsica" u svim bojama!

TikTok/@rayann_prophet
24.03.2022.
u 10:30

Na svom je TikToku Kanađanka pokazala da je vjerojatno najveća obožavateljica gumenih natikača; a uz njih, kaže, nosi još samo Ugg i Blundstone cipele.

Bez obzira na to volite li ih ili ih mrzite; jer čini se da sredine nema; kontroverzne "crocsice" od prvog dana imaju svoje vjerne obožavatelje, a lani je u pandemiji mnoge iznenadila i njihova rekordna prodaja; koja im je u odnosu na godinu prije porasla za nevjerojatnih 64 posto!

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

I premda mnogi tvrde da su im ružne, gumene su se natikače 2021. našle i na popisu najpoželjnije obuče uglednog La Timesa, a s njihovim su se dizajnom poigrala i neka poznata imena iz glazbene industrije, poput portorikanskog repera Bad Bunnyja i pop izvođača Justina Biebera.

Svoju je ljubav prema crocsicama pokazala i glumica Priyanka Chopra koja ih ima u svim bojama i nosi ih čak i uz svečane haljine, a  glazbenik Questlove ih je na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara prošetao i po crvenom tepihu ...

@rayann_prophet my dreams have come true💫 @crocs #crocs #shoes #dreams #collection #anbassador #success #viral #trend #thisiswhatdreamsaremadeof #transition #fyp #foryou ♬ BRENT MORGAN What Dreams Are Made Of - Brent Morgan

Iako se svi spomenuti mogu nazvati fanovima, Kanađanka Rayann je na svom TikToku pokazala da je vjerojatno najveća obožavateljica gumenih natikača; a njena impresivna kolekcija broji čak 114 pari Crocs cipela i 700 Jibbitza - gumenih privjesaka s kojima se ukrašavaju.

Rayann sebe inače naziva “kraljicom Crocsa”, a u svom je videu pokazala 114 pari koji joj vise na zidu sobe.

- Počela sam s jednim parom i 100 sljedbenika, a sada imam 114 pari, preko 300.000 pratitelja i ambasadorica sam Crocsa! - pohvalila se.

- Konačno se mogu povezati s nekim; svi mi govore da sam luda jer imam 19 pari Crocsica! - napisala je druga obožavateljica.

@rayann_prophet we love a good surprise @crocs #surprise #collection #crocs #sandal #fuzzy #shoes #new #package #opening #love #like #fyp #follow #share ♬ original sound - Croc Queen👑

- Ja sam na svom 15. paru i rastem... - podijelila je treća, a na pitanje nosi li što osim njih, Kanađanka je (očekivano) odgovorila:

"Ugg i Blundstone!", prenosi The Sun.

Četiri načina kako izravnati odjeću bez korištenja pegle!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije