Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Djevojka me prevarila s drugim muškarcem pa sam se poseksao s njezinom mlađom sestrom'

shutterstock
18.09.2020.
u 21:00

Odlučio se osvetiti svojoj djevojci za prevaru, ali si je izazvao veće probleme.

- Moja djevojka prevarila me s drugim muškarcem pa sam joj se osvetio tako što sam spavao s njezinom mlađom sestrom. Sada cijelo vrijeme mislim o njoj, a ne o svojoj djevojci. Moja djevojka i ja oboje imamo 21 godinu. Zajedno smo već tri godine. Imali smo neke probleme, ali mislio sam da smo u redu, sve do prije nekoliko tjedana. Ona je jedan vikend bila na djevojačkoj večeri i prevarila me s drugim muškarcem. Osjećala se tako krivo da mi je sve priznala kad me vidjela. Užasno me to pogodilo pa sam otišao sa svojim prijateljima ubiti tugu u pub pa se vratio u njezin stan - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Tamo je sreo njezinu mlađu sestru, koja je također imala problema sa svojim dečkom i trebala je rame za plakanje. Dobro su kliknuli i odjednom su se počeli ljubiti, a na kraju su se i poseksali. Njegova djevojka vidjela je da nešto nije u redu te je on na kraju sve priznao. Njezini roditelji također su se umiješali jer je on rekao da želi biti s njezinom mlađom sestrom. Njegova djevojka i dalje želi biti zajedno s njim, ali on ne može prestati razmišljati o njezinoj sestri pa za savjet pita stručnjakinju.

-  Je li samo žudite za mlađom djevojkom ili su već postojali problemi u vašoj vezi? Je li to ono što je doista navelo vašu djevojku da uskoči u krevet s neznancem, a vi da tražite novo uzbuđenje? Stvorit ćete kaos ako zakomplicirate stvari s njezinom sestrom. Toliko je mlada da je malo vjerojatno da će potrajati, a zapravo je samo diverzija od problema. Vaša djevojka možda želi ponovno biti zajedno, ali morate biti iskreni prema sebi. Ostajete li zajedno iz navike? Suočite se s tim, osim ako se ne želite ozbiljnu vezu, vrijeme je krenete dalje - odgovorila mu je Deidre.

Zamolio djecu da se pretvaraju kao da pričaju na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije